Παραδειγματιζόμενες από τις streetstyle απαστράπτουσες εμφανίσεις γνωστών και άγνωστων fashsionistas, σας παρουσιάζουμε το 10λογο των μεταλλιζέ ρούχων και αξεσουάρ για λαμπερές αλλά επ' ουδενί κραγαυλέες εμφανίσεις. Shine on! 

1. Αποφεύγουμε τα total σύνολα τις πρωινές ώρες καθώς ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Θυμηθείτε: τίποτα δεν είναι πιο λαμπερό από το φως του ήλιου.

2. Προτιμάμε αξεσουάρ σε μεταλλιζέ αποχρώσεις χωρίς περιττές διακοσμητικές λεπτομέρειες.

3. Απογειώνουμε τα μονόχρωμα σύνολα με μία πινελιά λάμψης σε μικρό ή μεγάλο βαθμό, από φλατ μπαλαρίνες μέχρι ένα εντυπωσιακό μαντό.

4. Προσέχουμε τα κοσμήματά μας και επιλέγουμε να κρατήσουμε μόνο τα καθημερινά λεπτεπίλεπτα, που δεν αποχωριζόμαστε ποτέ από το χέρι ή το λαιμό μας.

5. Καθότι είναι επικίνδυνο τα μεταλλιζέ υφάσματα να φανούν ευτελή, προσέχουμε διπλά στην επιλογή της ποιότητάς τους - για να μην καταλήξει η πλισέ μίντι φούστα να χαρακτηριστεί φαντεζί σακούλα σκουπιδιών.

6. Αποτελεί τάση των καιρών, οπότε μην σπεύσετε να επενδύσετε σε ένα ακριβό κομμάτι που θα σκονίζεται για καιρό στην ντουλάπα σας. Καλύτερα να πειραματιστείτε με αξεσουάρ και ρούχα σε πιο προσιτές τιμές.

7. Αποφύγετε τα oversized κομμάτια για το γραφείο, καθώς όσο fashion forward και να φαίνονται σε μία blogger, ο συνάδελφος στην τράπεζα δεν προτίθεται να το εκτιμήσει.

8. «Τα ασημί για μελαχρινές και τα χρυσά για ξανθές». Προσπερνάμε τέτοιου είδους πασέ σκέψεις και επικεντρωνόμαστε στις φόρμες και τις έξτρα δόσεις λάμψης.

9. Τόσο για βράδυ όσο και για πρωί, τα μεταλλιζέ εχθρεύονται τις παγιέτες και τα chunky αξεσουάρ. Stay chic!

10. Χρυσό, ασημί, ιριδίζον ή ζακάρ μην προβληματιστείτε για την ιδανική απόχρωση. Όλα είναι μεταλλιζέ, αστράφτουν και υπακούν και στους 9 παραπάνω κανόνες.

TAGS