Ένα πράγμα δεν χωρά απολύτως καμία αμφιβολία. Πως το στυλ μας εξελίσσεται και αλλάζει όσο μεγαλώνουμε. Όπως τα χρόνια περνούν και οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, πολύ συγκεκριμένα κομμάτια κερδίζουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας μόνο και μόνο για να βάλουμε τελείως στην άκρη λίγο καιρό αργότερα. Ποια είναι όμως εκείνα τα items που καθορίζουν το πραγματικά κομψό και περιποιημένο στυλ μίας γυναίκας σε κάθε ηλικία;

Η 39χρονη Sacha Strebe που εργάζεται ως editorial director στην μεγάλη Νεοϋρκέζικη εταιρία Create & Cultivate, η οποία έχει σαν στόχο να βοηθήσει δυναμικές, ταλαντούχες γυναίκες να εξελίξουν την καριέρα τους, αποκάλυψε στο Who, What, Wear ποιοι είναι οι 5 στιλιστικοί κανόνες που υιοθέτησε λίγο πριν σβήσει 40 κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων της, εξηγώντας πως οι αλλαγές αυτές ήρθαν φυσικά αφού οι ανάγκες και τα θέλω της δεν είναι τα ίδια με 10 χρόνια πριν.

Οι επιλογές της πάντως στηρίζονται απόλυτα και από τις φωτογραφίες στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, μία σελίδα πολύ ενεργή, στιλάτη και καλόγουστη. Και μας εμπνέουν. Να αναθεωρήσουμε κι εμείς το περιεχόμενο της γκαρνταρόμπας μας.

Νέα δεκαετία, νέα ζωή, νέα ντουλάπα.

1. Αγάπησα από την αρχή το total black λουκ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

2. Αγοράζω λιγότερα αλλά περισσότερο ποιοτικά ρούχα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

3. Φοράω περισσότερα χρυσά κοσμήματα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

4. Έχω υιοθετήσει ένα καλογυαλισμένο, αλλά καθημερινό στυλ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

5. Σταμάτησα να ακολουθώ πιστά τις τάσεις της μόδας

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS