Ακομπλεξάριστη, η Σάρον Στόουν ενσαρκώνει το απόλυτο θηλυκό, καθώς από τότε που γύρισε την επίμαχη σκηνή στο «Βασικό ένστικτο» αποδεικνύει διαρκώς ότι έχει συμφιλιωθεί με τη σεξουαλικότητά της, την οποία εκφράζει απενοχοποιημένα, χωρίς να αφήνει ωστόσο αυτή την πλευρά της να τη χαρακτηρίζει αποκλειστικά ως γυναίκα.

Πάντα γοητευτική, στιλάτη και πολυδιάστατη, στα 61 χρόνια της προτείνει διαρκώς εμφανίσεις με τη δυναμική θηλυκότητά της στο επίκεντρο, ντυσίματα που εμπνέουν, ακόμα και αν δεν αισθανόμαστε πάντα ότι μπορούμε να τα στηρίξουμε. Όπως ήταν το λουκ της στα βραβεία GQ Men of the Year 2019, με ένα μεταλλιζέ, υπερμεγέθες πανωφόρι, που αρκεί για να δώσει χαρακτήρα στο ντύσιμο: τα υπόλοιπα στοιχεία μπορεί να είναι εντελώς basic.

Μια άλλη εμφάνισή της που έχουμε ξεχωρίσει; Αυτή που είχε κάνει τον περασμένο χειμώνα, σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά του ιδρύματος κατά του καρκίνου Women's Cancer Research Fund, όπου φόρεσε το τύπωμα-σήμα κατατεθέν της, το λεοπάρ, σε ένα ακόμα πανωφόρι, αυτή τη φορά σετάροντάς το υπέροχα με μαύρη, ολόσωμη φόρμα.

Είναι πανωφόρια διαχρονικά και ταυτόχρονα τα πιο hot του φετινού χειμώνα. Βρήκαμε δύο πιο οικονομικές εκδοχές τους, αν θέλεις να αντιγράψεις τα λουκ. Αν και με τις προσφορές που έχουν οι τελευταίες ημέρες των εκπτώσεων, ίσως μπορείς να επενδύσεις και σε πολυτελή brand.

Δες τις εμφανίσεις της Σάρον Στόουν:

Το λουκ της στα βραβεία GQ Men of the Year 2019, με ένα μεταλλιζέ, υπερμεγέθες πανωφόρι, που αρκεί για να δώσει χαρακτήρα στο ντύσιμο. EPA/CLEMENS BILAN
Τον περασμένο χειμώνα, σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά, όπου φόρεσε το τύπωμα-σήμα κατατεθέν της, το λεοπάρ, σε ένα ακόμα πανωφόρι, αυτή τη φορά σετάροντάς το υπέροχα με μαύρη, ολόσωμη φόρμα. EPA/NINA PROMMER

Δες δύο πανωφόρια που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Λεοπάρ παλτό, www.zara.com, 29,95 EUR

Δες το εδώ

Παλτό από faux γούνα Stand Studio, www.net-a-porter.com, €245.00

κεντρική φωτό: EPA/CLEMENS BILAN

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS