Από τη στιγμή που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μπήκε στις ζωές μας μέσα από τον διάσημο τηλεοπτικό της ρόλο, αυτόν της Κάρι Μπράντσο, εκατοντάδες στιλιστικά outfit γεννήθηκαν. Ο διάσημος τηλεοπτικός χαρακτήρας υπήρξε το μεγαλύτερο στιλιστικό είδωλο της δεκαετίας των 00΄s, δίνοντας σε εκατομμύρια γυναίκες έμπνευση για νέους ενδυματολογικούς πειραματισμούς, αλλά και μία νέα διάθεση να ασχοληθούν περισσότερο με το ντυσιμό τους. Και αυτός είναι, μάλλον, ο λόγος που η Μπράντσο παραμένει τόσο αγαπημένη μέχρι σήμερα. 

Όσο για την ίδια την Πάρκερ, αυτή μοιάζει να έχει μία ολόδικη της σχέση με τη μόδα καθώς έχει λανσάρει το προσωπικό της brand παπουτσιών και συνεχίζει να κάνει την μια φανταστική εμφάνιση μετά την άλλη. 

Πρόσφατα απέδειξε για ακόμα μία φορά πόσο πολύ το κατέχει καθώς εμφανίστηκε στην παραλία με ένα λουκ που θα αντιγράψουμε οπωσδήποτε και εμείς αυτό το καλοκαίρι. Με ένα ολόσωμο, μαύρο μαγιό που αναδείκνυε το γυμνασμένο σώμα της και το καλοσχηματισμένο μπούστο της η Πάρκερ περπάτησε στην αμμώδη παραλία των Χάμπτονς, έξω από τη Νέα Υόρκη, κάνοντας έναν εκπληκτική στιλιστικό συνδυασμό. Το λευκό πουκάμισο που φόρεσε μαζί με το μαγιό της αντικατέστησε ιδανικά κάθε άλλο, αναμενόμενο ρούχο παραλίας και μας έδωσε νέες στιλιστικές ιδέες. Σίγουρα έφερε πίσω και λίγη από την αύρα των τιμημένων 90's, θυμίζοντας πολύ έντονα φωτογράφηση μόδας εκείνης της εποχής.

Μαζί με την ηθοποιό ήταν και ο σύζυγός της, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μάθιου Μπρόντερικ, με τον οποίο συμπλήρωσε πρόσφατα 23 χρόνια γάμου.

Δείτε το λουκ παραλίας της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Κεντρική φωτογραφία: AΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS