ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σαν θεατρική παράσταση. Το σόου των Η&Μ για την άνοιξη-καλοκαίρι 2019 κράτησε τρεις ολόκληρες ημέρες

Το event που διοργάνωσε η μεγάλη αλυσίδα ενδυμάτων στην Αριζόνα δεν έχει ξαναγίνει στα παγκόσμια χρονικά της πασαρέλας.

Σαν θεατρική παράσταση. Το σόου των Η&Μ για την άνοιξη-καλοκαίρι 2019 κράτησε τρεις ολόκληρες ημέρες

Με μια τριήμερη διαδραστική εκδήλωση που διήρκεσε από τις 11 έως τις 13 Μαρτίου, παρουσίασε η Η&Μ τη συλλογή της H&M Studio SS19 στη Σεντόνα της Αριζόνα. Ένα διεθνές κοινό από εκπροσώπους της μόδας και των Μέσων ενημέρωσης προσκλήθηκε για να συμμετάσχει σε μια προσχεδιασμένη αφήγηση βασισμένη στη γυναίκα-μούσα της συλλογής, την “Glam Explorer”. Οι καλεσμένοι παρακολούθησαν μοναδικές παραστάσεις εμπνευσμένες από τη συλλογή, όπως μια θεαματική συγχρονισμένη κολύμβηση από την ομάδα Aqualillies και μια ακουστική μουσική παράσταση από τους 'The Staves'. Ακόμη, επισκέφθηκαν έναν εικονικό χώρο κατασκήνωσης και παρακολούθησαν ένα ιδιαίτερο θέαμα BMX με κόλπα από κασκαντέρ. Η τελική σκηνή περιελάμβανε μια ειδική χορευτική παράσταση, την οποία διαδέχτηκε μια αποκλειστική συναυλία της Maggie Rogers. Οι πελάτες και οι fans της H&M είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και να συμμετάσχουν σ’ αυτήν μέσω διαδραστικών δραστηριοτήτων στα social media με το hashtag #HMStudio. Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα και online από τις 21 Μαρτίου.

«Φιλοδοξία μας ήταν να αλλάξουμε ριζικά τον τρόπο που παρουσιάζαμε μέχρι τώρα τη μόδα, χρησιμοποιώντας μια πρωτότυπη πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Αυτή η μοναδική μορφή διαδραστικού θεάτρου έδωσε στους καλεσμένους, τους πελάτες και τους fans μας τη δυνατότητα να μπουν σε έναν κόσμο που αποτελεί φυσική ενσάρκωση της συλλογής SS19», αναφέρει η Kattis Bahrke, Head of Creative Marketing & Communication της H&M.

Η έμπνευση για τη συλλογή H&M Studio SS19 προήλθε από την "Glam Explorer", μια λαμπερή περιπετειώδη γυναίκα-μούσα που αρνείται να αφήσει τα ρούχα της να την περιορίσουν, καθώς η δίψα για περιπλάνηση την πηγαίνει οπουδήποτε – από τις τιρκουάζ πισίνες σε ταράτσες ξενοδοχείων, μέχρι τα άγρια τοπία της ερήμου. Με φόντο τη Σεντόνα της Αριζόνα, επιλεγμένοι εκπρόσωποι της μόδας και των Μέσων ενημέρωσης προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν στην εξέλιξη μιας μοναδικής αφήγησης, εμπνευσμένης από το πνεύμα της μούσας της συλλογής.

«Θέλαμε να κάνουμε τους καλεσμένους μας να νιώσουν ότι είχαν μπει σε έναν άλλο κόσμο, όπου δεν ήξεραν τι ήταν πραγματικό και τι φανταστικό. Θέλαμε να τους κάνουμε να ξεπεράσουν τις αναστολές τους, να αλληλεπιδράσουν, να γίνουν μέρος της ιστορίας – και τέλος, να φύγουν απ’ αυτό το μαγευτικό μέρος, ανανεωμένοι» λέει η Connie Harrison, Creative Consultant & Immersive Creative Director.

Την εκδήλωση συντόνιζαν τρεις φανταστικές φίλες που εκτελούσαν χρέη οικοδέσποινων και καθοδηγούσαν τους καλεσμένους μέσα από προσχεδιασμένες, δραματουργικές σκηνές. Διαδραστικές λεπτομέρειες, όπως μυστικά, προσωπικά μηνύματα, μια προσχεδιασμένη μη-πραγματική ραδιοφωνική εκπομπή και μια αντίστοιχη πρωινή εφημερίδα τοποθετήθηκαν ως μέρος της ιστορίας για να τραβήξουν το ενδιαφέρον των καλεσμένων. Η εμπειρία συνεχίστηκε τις επόμενες ημέρες, καθώς η ιστορία ξεδιπλωνόταν μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες σκηνές, όπως ένα θέαμα μπαλέτου στο νερό από την ομάδα Aqualilies, μια ακουστική παράσταση από τους The Staves, ένα θέαμα με κόλπα κασκαντέρ από κορυφαίους αθλητές BMX, όπως η παγκόσμια πρωταθλήτρια Perris Benegas, και ένας εικονικός χώρος κατασκήνωσης με φανταστικούς ήρωες. Η αφήγηση κορυφώθηκε μέσα από μια θεαματική χορευτική παράσταση, την οποία διαδέχτηκε μια αποκλειστική συναυλία της Maggie Rogers.

«Με τη συλλογή H&M Studio αντλούμε πάντα έμπνευση από την ιδέα της αβίαστης λάμψης. Θέλαμε να δείξουμε πως η συλλογή SS19 θα ταίριαζε σε οποιαδήποτε λαμπερή εξερευνήτρια – το θέμα είναι απλώς να επιλέξεις τα κομμάτια που ταιριάζουν με την προσωπική σου περιπέτεια», λέει η Pernilla Wohlfahrt, Design Director στην H&M.

To καστ των συντελεστών που συμμετείχαν στην εκδήλωση ήταν ένας συνδυασμός κορυφαίων performers εκφραστικών τεχνών, όπως χορευτές, ηθοποιοί και μοντέλα. Η make-up artist Isamaya Ffrench δημιούργησε το beauty look για κάθε εμφάνιση, χρησιμοποιώντας προϊόντα H&M Beauty.

Δες το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του event.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram.

Read Next

17 Απρ 2024

Τα μυστικά για sexy εμφανίσεις μετά τα 50

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας για το sexy dressing.

17 Απρ 2024

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με το αλάνθαστο ανοιξιάτικο combo που χαρίζει σε κάθε γυναίκα φινέτσα

Ο chic συνδυασμός που επέλεξε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είναι ιδανικός για κάθε γυναίκα

Περισσότερα από

Μόδα

16 Απρ 2024

Ο Malan Breton στην Athens Fashion Week: Το success story του πολυτάλαντου σχεδιαστή

Ο Malan Breton είναι ένας αυθεντικός celebrity της μόδας.

16 Απρ 2024

Ελεονώρα Μελέτη: Πώς φόρεσε το total white κοστούμι

Η σικάτη εμφάνιση και οι δηλώσεις για την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές.

15 Απρ 2024

Τα πιο κομψά looks που μπορείς να κάνεις με τα hero-pieces της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας

Τα πιο stylish ανοιξιάτικα looks από τη νέα συλλογή της Calvin Klein

13 Απρ 2024

Γιάννα Αγγελοπούλου: Η σοφιστικέ εμφάνιση με γόβες και τσάντα Chanel

Η εμφάνιση της στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών μάς έδωσε έμπνευση.

13 Απρ 2024
12 Απρ 2024

Η Ελένη Πετρουλάκη με total white look: Η παντελόνα που έκανε τη διαφορά

Η εμφάνιση της fitness expert σε εγκαίνια έκθεσης στο φουαγιέ του Παλλάς

12 Απρ 2024

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Φόρεσε τα πιο μοντέρνα παπούτσια της άνοιξης

Με 70’s αισθητική και άνεση σε κάθε βήμα. Αυτά είναι τα παπούτσια που θα φοράς την φετινή άνοιξη.

11 Απρ 2024

Prada Galleria: Η εμβληματική τσάντα του οίκου επιστρέφει ανανεωμένη με έμπνευση από τη φύση

Η νέα εκδοχή της Prada Galleria είναι μία φρέσκια προσθήκη στη δημιουργική γκάμα του ιταλικού οίκου.

11 Απρ 2024

Η Μαρέβα Μητσοτάκη με λευκό σακάκι και sneakers στην εκδήλωση για τα "150 χρόνια Μεγάλη Βρετανία"

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έδωσε το παρών στην προβολή του ντοκιμαντέρ για τα "150 χρόνια Μεγάλη Βρετανία".

10 Απρ 2024

Η 77χρονη Άννα Μαρία κομψή με μπλε coat dress σε βραδινή έξοδο

Το κομψό φόρεμα έφερε την υπογραφή της ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, Celia Kritharioti.