Μπορεί να έχουμε στο μυαλό μας τα καφτάνια σαν ρούχα παραλίας, αλλά στην πραγματικότητα στην πιο κομψή και ενημερωμένη εκδοχή τους μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση, από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο beach bar, σε συνδυασμό για παράδειγμα με ψηλοτάκουνα και μια βραδινή τσάντα. Και τώρα που λύσαμε το στιλιστικό πρόβλημα, μπορούμε να εστιάσουμε σε ένα πλήθος άλλων πλεονεκτημάτων τους, όπως στο γεγονός ότι είναι απίστευτα δροσερά, ευκολοφόρετα και ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους.

Είτε επιλέξεις ένα καφτάνι από οικονομική αλυσίδα καταστημάτων είτε από πολυτελές brand, θα διαπιστώσεις ότι είναι τόσο άνετο που θα μπεις σε πειρασμό να το φοράς κάθε μέρα.

Η μόνη συμβουλή μας; Επειδή είναι ούτως ή άλλως πληθωρικό, αν είσαι μίνιμαλ τύπος καλύτερα να επενδύσεις σε ένα μονόχρωμο κομμάτι, προσδίδοντάς του ενδιαφέρον με τα αξεσουάρ. Αν κινείσαι κάπου ανάμεσα στο μινιμαλισμό και το μαξιμαλισμό, πόνταρε σε ένα καφτάνι με εντυπωσιακό τελείωμα, για παράδειγμα με κρόσσια, κατά προτίμηση και πάλι μονόχρωμο. Τα φλόραλ καφτάνια και γενικά εκείνα με bold τυπώματα συνδύασε τα, ιδανικά, με πολύ απλά αξεσουάρ.

Δες τρία καφτάνια που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Καφτάνι με exotic print, www2.hm.com, 21,99 €

Δες το εδώ

Καφτάνι από βαμβάκι και μετάξι, www.cosstores.com, €99

Δες το εδώ

Ριγέ καφτάνι με κρόσια, Tory Burch, www.net-a-porter.com, €182.50

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS