Το Λονδίνο είναι μία από τις μεγάλες πρωτεύουσες του vintage shopping. Oι επιλογές είναι πραγματικά αμέτρητες κι αν είσαι από εκείνους που ξέρουν που να πάνε τότε σίγουρα θα φύγεις από εκεί με μερικούς κρυμμένους θησαυρούς στις σακουλίτσες σου. Δεν είναι μόνο τα μαγαζιά στο Σόχο όπου μπορείς να βρεις πανέμορφα, βίντατζ ρούχα σε εξαιρετικά καλή κατάσταση (μάλιστα μερικά μοιάζουν πραγματικά αφόρετα). Στις τεράστιες υπαίθριες αγορές που ανοίγουν τις πόρτες τους τα Σαββατοκύριακα, από το Coven Garden μέχρι το βόρειο Λονδίνο και τα φανταστικά παζάρια του Camden, το Λονδίνο είναι το μέρος για να βρίσκεσαι αν λατρεύεις να ανακυκλώνεις με αμέτρητους νέους τρόπους ρούχα που υπήρχαν και πρωτοφορέθηκαν πολύ πριν φτάσουν στη δική σου ντουλάπα.

Η Αμερικανίδα Savannah Brown ανήκει σίγουρα σε αυτή την κατηγορία. Μάλιστα, στο βίντεο που ακολουθεί, θυμάται με νοσταλγία τα μαθητικά της χρόνια, όταν ψώνιζε με ελάχιστα χρήματα αμέτρητα βίντατζ κομμάτια με μόλις 25 δολάρια. Και επειδή εύκολα θεωρείται ειδική και επειδή ξέρει από που να ψωνίσει και τι να διαλέξει, είναι εκείνη που μπορεί να σου δείξει με ευφάνταστο τρόπο πώς να τα συνδυάσεις, κάνοντας τα να δείχνουν απίστευτα φρέσκα και σημερινά.

Η ίδια έκανε τις αγορές της ένα βροχερό Σαββατοκύριακο στη βρετανική πρωτεύουσα και τώρα ήρθε η ώρα της αποτίμησης. Η Brown δοκιμάζει on camera τα όσα αγόρασε, σχολιάζει τις επιλογές της (ναι, κάποια κομμάτια μοιραία θα ξαναπουληθούν) και δείχνει όλους τους κουλ συνδυασμούς με τους οποίους θα τα φορέσει εν έτει 2019.

Δες το βίντεο.

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS