Ανέκαθεν τα H&M ήταν ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων μου όταν αναζητούσα είτε ένα προσιτό επώνυμο κομμάτι από τις συλλογές της συνεργασίας του brand με σχεδιαστές είτε μια τάση της μόδας στην οικονομική εκδοχή της. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν έδινα ιδιαίτερη προσοχή στα παπούτσια του. Όμως η φετινή κολεξιόν με έκανε να αναθεωρήσω. Ιδιαίτερα ένα ζευγάρι μυτερές μπαλαρίνες, που κάποιος δεν φαντάζεται με τίποτα ότι προέρχονται από τα H&M.

Γιατί τις ξεχώρισα; Χάρη στη μίνιμαλ γραμμή και τις ουδέτερες αποχρώσεις τους, μοιάζουν πολυτελείς χωρίς να κοστίζουν μια περιουσία. Επιπλέον, το μυτερό τους σχέδιο μακραίνει, οπτικά, τη γάμπα κάνοντας το πόδι να δείχνει πιο ψηλό.

Και είναι τρομερά ευέλικτες στους συνδυασμούς. Φοριούνται με όλα τα ανοιξιάτικα λουκ, από τζιν και T-shirt μέχρι υφασμάτινο παντελόνι και πουκάμισο σε εμφανίσεις γραφείου αλλά και τα φλόραλ φορέματα που θα επιλέγαμε για μια βόλτα. Εναλλακτικά, αντί για τις μυτερές μπαλαρίνες μπορούμε να επενδύσουμε σε ένα ζευγάρι με τετράγωνη ή στρογγυλή μύτη, που δείχνει πιο σοφιστικέ ή girly, αντίστοιχα. Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα είδος παπουτσιού που θα φοράμε για πολλά χρόνια.

Δες τις μπαλαρίνες από τα H&M εδώ

Μυτερές μπαλαρίνες, www2.hm.com, 49,99 €

Δες δύο ακόμα οικονομικές μπαλαρίνες που μπορείς να αγοράσεις:

Δες τις εδώ

Δερμάτινες μπαλαρίνες σε τρεις αποχρώσεις, www.zara.com, 29,95 EUR

Δες τις εδώ

Δερμάτινες μπαλαρίνες, shop.mango.com, 29,99 €

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS