Πολλά παπούτσια έχουν κερδίσει το χαρακτηρισμό «all day», γιατί μπορούν πράγματι να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ. Αλλά αν όλα εκείνα είχαν πράγματι αυτό το χαρακτηριστικό, τότε τα παπούτσια με το τακούνι που μεταμορφώνεται από φλατ σε μεσαίο και ψηλοτάκουνο είναι πράγματι, το δώρο της μόδας σε εμάς. 

Το γερμαικό brand Mime et Moi λάνσαρε πριν λίγους μήνες πέδιλα με αποσπώμενο τακούνι, μαζί με μια ποικιλία από τακούνια στο ίδιο χρώμα και υφή που πωλούνται ξεχωριστά και μεταμορφώνουν τελείως την εικόνα των παπουτσιών. 

 

 

Δηλαδή, φλατ το πρωί, block heels το απόγευμα και ψηλό τακούνι ή kitten heels (που είναι φέτος στη μόδα) για το βραδινό ποτό, όλα σε ένα. Μοιάζει να είναι ο ορισμός της ευελιξίας σε μορφή παπουτσιού- σωστά;

 

 

Αν και αρχικά είχαμε υποψίες ότι αυτό το τόσο πρακτικό μοντέλο θα υπολειπόταν αισθητικού αποτελέσματος, η εικόνα ήρθε για να μας διαψεύσει- τα σουέντ, χαριτωμένα αλλά και κομψά πέδιλα δεν είναι απλώς από αυτά που θα φορούσαμε, αλλά από αυτά που θέλουμε πράγματι να αποκτήσουμε. 

 

 

Θαύμα, θαύμα. 

Δες το βίντεο. 

Δες το εδώ σε τρεις εκδοχές, για να το αποκτήσεις. 

Δες το εδώ.

Δες το εδώ.

Δες το εδώ.

 

TAGS