Τα Ζara μας έδειξαν με χαρά τη νέα συλλογή τους για το φθινόπωρο/χειμώνα 2018, την περασμένη εβδομάδα και μόλις πέντε ημέρες μετά, ένα κομμάτι είναι ήδη τόσο δημοφιλές λες και έχει έρθει Νοέμβριος και ντυνόμαστε με τη νέα γκαρνταρόμπα μας. Το καφέ μίνι φόρεμα, με τη σούρα μπρος και πίσω και την αποκαλυπτική δαντέλα, έχει φουσκωτά μανίκια και είναι φτιαγμένο από ruched ύφασμα. Στοιχίζει 59,95 ευρώ και σίγουρα πρόκειται να διαιρέσει τα πλήθη.

Ήδη πολλές φασιονίστες το έχουν αγοράσει και το έχουν φορέσει φροντίζοντας να φωτογραφηθούν με αυτό και να ανεβάσουν την εικόνα στο ίνσταγκραμ. Τα σχόλια από κάτω είναι 50-50. Κάποια είναι λατρευτικά και κάποια τόσο απογοητευτικά που είναι να απορείς. Δηλαδή τι δεν αρέσει; Τι μπορεί να αντιλαμβάνονται σαν τόσο λάθος;

Το καφέ είναι ένα από τα βασικά χρώματα για το φθινόπωρο, από την απόχρωση του σκούρου ξύλου μέχρι τις χάλκινες αποχρώσεις. Και δυστυχώς εάν εξαιρέσεις τη μόδα που το θέλει κυρίαρχο φέτος αυτό το χρώμα δεν είναι σαγηνευτικό, ούτε γοητευτικό, ούτε τίποτε. Μάλλον γεροντικό και μουντό θα το λέγαμε. Αλλά η μόδα το άγγιξε με το ραβδάκι της φέτος και όλα άλλαξαν. 

Δείτε πώς τα φόρεσαν οι βιαστικές ενημερωμένες και πιο κάτω πώς θα το αγοράσεις online εάν θέλεις:

 

 

 

 

 

Δείτε το εδώ

ΖΑRA ΚΟΝΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΝΤΡΑΠΕ 59,95 EUR

 

TAGS