Τα έντονα χρώματα των φρούτων, τo animal print που καλά κρατεί, οι φλούο αποχρώσεις είναι μερικές μόνο από τις τάσεις της φετινής άνοιξης που μας κάνουν να χαθούμε στη ζούγκλα της μόδας και να μην ξέρουμε ποιες μάς ταιριάζουν και πώς θα τις φορέσουμε, ιδιαίτερα αν είμαστε άνω των 40. Ωστόσο μια YouTuber, μέσα από το κανάλι της «Fashion Over 40», αναλαμβάνει να μας δείξει τον δρόμο με παρατηρητικότητα και ειλικρίνεια.

Έτσι, διαλέγει για εμάς τα πιο κομψά ζωηρόχρωμα σακάκια που μπορούμε να αγοράσουμε από οικονομικά brands (υπέροχο το ροζ με τη ζώνη) αν δεν έχουμε τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουμε στις original προτάσεις οίκων όπως οι Balenciaga και Gucci. Μιλάει για το animal print, που όσο κι αν αγαπάει θεωρεί ότι στις προτάσεις του χειμώνα ήταν υπερβολικό. Μας συστήνει ωστόσο να το φορέσουμε άφοβα την άνοιξη και το καλοκαίρι, ιδιαίτερα σε αξεσουάρ όπως τσάντες και φουλάρια.

Και πώς θα φορέσουμε την ολόσωμη φόρμα χωρίς τον κίνδυνο να μοιάζουμε με υδραυλικό, ιδιαίτερα αν δεν μπορούμε να αγοράσουμε ένα από τα πολυτελή κομμάτια των Isabel Marant ή Stella McCartney; Η απάντηση, μαζί με πολλές ακόμα, στο βίντεο που ακολουθεί.

Δες μια YouTuber να σε συμβουλεύει πώς θα φορέσεις τις ανοιξιάτικες τάσεις αν είσαι άνω των 40.

Κεντρική φωτό: fashionisanattitude.wordpress.com

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram.

TAGS