Στυλ, συνδυασμοί, μονοχρωμίες, color blocking, αξεσουάρ, τάσεις της μόδας. Όλα αυτά μαζί μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα μπερδευτικά για μία γυναίκα που δεν έχει ιδαίτερο χάρισμα όσο αναφορά στα ψώνια. 

Ίσως, όμως, ακόμα και για τις λιγότερο επιδέξιες από εμάς να υπάρχει εκεί έξω μία χρυσή συμβουλή που θα μας βοηθήσει να αξιοποιήσουμε πολύ καλύτερα τα χρήματα μας, αγοράζοντας τελικά αυτά που πραγματικά χρειαζόμαστε, αυτά που θα ολοκληρώσουν στα αλήθεια την ντουλάπα μας. 

Η Γαλλίδα συγγραφέας και fashion vlogger Αnne Marie Lecoeur, υποστήριζει ότι γνωρίζει απ' έξω και ανακατωτά τα μυστικά του παριζιάνικου στυλ και αν κρίνουμε από τα βίντεο της στο YouTube μάλλον γνωρίζει πολύ καλά για ποιο πράγμα μιλάει. 

Σε ένα από τα πρόσφατα βιντεάκια της επιχειρεί να απαντήσει σε ένα «αιώνιο» ερώτημα. Πώς ψωνίζουν οι Γαλλίδες και είναι πάντοτε τόσο σικάτες; 

Σύμφωνα με τη Lecouer οι πιο στιλάτες γυναίκες στον κόσμο όταν μπαίνουν στα μαγαζιά δεν παρασύρονται ποτέ από τις αμέτρητες επιλογές που βλέπουν τριγύρω τους, αλλά αγοράζουν αυστηρά και μόνο τα κομμάτια που τις ξετρελαίνουν στα αλήθεια. Για τη Lecouer, μόνο εκείνο το κομμάτι που σε ενθουσιάζει πάρα πάρα πολύ είναι αυτό που θα φορέσεις πάρα πολλές φορές στη ζωή σου με πολλά διαφορετικά oufit.

Πώς μπορείς, όμως, να είσαι σίγουρη ότι αγοράζοντας ένα item θα το αξιοποιήσεις πράγματι αρκετά; H Lecouer εξηγεί ότι αυτό που πρέπει καθε φορά να έχεις κατά νου είναι το εξής: με τι ποσοστό από τα ρούχα που ήδη έχω θα φορέσω το συγκεκριμένο κομμάτι; Αν το ποσοστό προσεγγίζει ή ξεπερνά το 80% της συνολικής γκαρνταρόμπας σου τότε, ναι, αξίζει να αγοράσεις κάτι καινούργιο που σου αρέσει.

Δείτε το βίντεο της Marie Anne Lecoeur:

 Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS