Το τέλος του καλοκαιριού συνήθως μας βρίσκει με τα γνωστά resolutions τα οποία πάντα περιλαμβάνουν τη δίαιτα ή έστω την πιο προσεκτική διατροφή και φυσικά τη γυμναστική. Είναι μία υπόσχεση που κάθε Σεπτέμβριο δίνουμε στον εαυτό μας, χωρίς βέβαια να τηρούμε! Αναμφισβήτητα η υγιεινή διατροφή και γυμναστική έχει σημαντικά οφέλη στον οργανισμό όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά κυρίως στην υγεία. Υπάρχουν βέβαια και οι στιγμές που έχεις να εμφανιστείς κάπου και το μόνο που θέλεις είναι να είσαι όσο πιο εντυπωσιακή γίνεται. Ως γνωστόν, η αυτοπεποίθηση πολλών γυναικών εξαρτάται από το αν νιώθουν καλά μέσα στα ρούχα τους, τα οποία οφείλουν να τους ταιριάζουν άψογα και να «τις αδυνατίζουν».

Υπάρχουν βέβαια και οι στιγμές που έχεις να εμφανιστείς κάπου και το μόνο που θέλεις είναι να είσαι όσο πιο εντυπωσιακή γίνεται. Ως γνωστόν, η αυτοπεποίθηση πολλών γυναικών εξαρτάται από το αν νιώθουν καλά μέσα στα ρούχα τους, τα οποία οφείλουν να τους ταιριάζουν άψογα και να «τις αδυνατίζουν».

Η Γαλλίδα style expert Αν Μαρί Λεκέρ, γνωρίζει την ανάγκη κάθε γυναίκας να δείχνει όσο το δυνατόν πιο όμορφη σε κάθε της εμφάνιση, γι΄ αυτό ετοίμασε έναν πλήρη οδηγό με 10 διαφορετικά βήματα, ώστε να δείξουμε πιο λεπτές μέσα σε ένα μόλις λεπτό! Πώς θα το καταφέρουμε; Προφανώς με τις σωστές στυλιστικές συμβουλές της Αν Μαρί.

Σουτιέν στο σωστό νούμερο

Για την Αν Μαρί είναι βασική προϋπόθεση μιας και το σουτιέν έχει την τάση να σμιλεύει το σώμα για να αναδεικνύει τα δυνατά χαρακτηριστικά μιας γυναίκας.

Shapewear

Στη Βικτωριανή εποχή είχαν τον κορσέ τώρα έχουμε το Shapewear. Πρόκειται για ένα είδος εσωρούχου το οποίο έχει την τάση να «μαζεύει» τις περιοχές κοιλιάς και των γλουτών και να τις δείχνει πιο τονωμένες και σφιχτές.

Σκουρόχρωμα χρώματα

Αυτός που είχε πει ότι το μαύρο αδυνατίζει προφανώς είχε απόλυτο δίκιο. Ανάλογα αποτελέσματα έχουν γενικά τα σκουρόχρωμα ρούχα.

Απλές και λιτές γραμμές

Η ομορφιά κρύβεται στην απλότητα και αυτό το γνωρίζουν καλά οι πιο κομψές γυναίκες, που δεν είναι άλλες από τις Γαλλίδες. Όσο πιο απλό είναι ένα ρούχο, τόσο περισσότερο θα κολακεύσει τη σιλουέτα μας.

Σωστό νούμερο στα ρούχα

Τα πολύ φαρδιά κρύβουν το σώμα και τις γραμμές του, τα πολύ στενά αναδεικνύουν τις αδυναμίες του. Γιατί λοιπόν να μην προτιμήσουμε κάτι στο νούμερό μας;

Μονοχρωμία

Το ιερό δισκοπότηρο της μόδας των τελευταίων ετών. Η μονοχρωμία – και δη σε γήινους τόνους – δημιουργεί αμέσως την αίσθηση της κομψότητας ενώ η «δίνει» μία συνέχεια στη σιλουέτα κάνοντάς τη να δείχνει ψηλόλιγνη!

Κάθετες ρίγες

Το έγκλημα που ακούει στο όνομα οριζόντιες ρίγες ελπίζουμε να περιορίζεται στα παιδικά ρούχα και να μένει εκεί. Αν αγαπάς την ρίγα, μπορείς να προτιμήσεις την κάθετη η οποία θα μεταμορφώσει κυριολεκτικά τη σιλουέτα σου.

Πανωφόρια με κουμπιά

Και γενικά πανωφόρια σε απλές και λιτές γραμμές. Οτιδήποτε πιο «φουσκωτό» και πιο έντονο, μοιραία θα δημιουργήσει την αίσθηση πιο «γεμάτης» σιλουέτας.

Bootcut παντελόνια

Αναφερόμαστε στα μακριά παντελόνια με το άνοιγμα στο τελείωμα. Το συγκεκριμένο σχέδιο έχει την τάση να σμιλεύει τα πόδια και να τα δείχνει πιο λεπτά και ψηλά. Από προσωπική πείρα, σας λέω ότι όντως λειτουργεί.

Και το απόλυτο tip της Αν Μαρί

Ορκίζεται στις κάθετες ρίγες και δη στα κοστούμια! Όσο πιο λεπτή η ρίγα τόσο το καλύτερο.

Δείτε παρακάτω το video:

Kεντρική φωτογραφία: Splash News/ Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS