Στην πρώτη επέτειο του γάμου της η πανύψηλη (1,88μ) Κάρλι Κλος μοιράζεται ένα βίντεο αναμνήσεων από την μοναδική αυτή μέρα. Στο επίκεντρο φυσικά, το νυφικό της, ένα αιθέριο, λευκό, με δαντέλα στο πάνω μέρος, λεπτή μέση και φίνο πέπλο ρούχο, το οποίο είχε την υπογραφή του οίκου Dior. 

Tο 27χρονο μοντέλο και ο 34χρονος επιχειρηματίας δεν κρύβουν την αγάπη τους και τη ζεστασιά που μοιράζονται. Έτσι, ένα χρόνο μετά η Κάρλι ανέβασε στο κανάλι της, στο YouTube, ένα βίντεο με το «παρασκήνιο» της κατασκευής του νυφικού της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε πολύ κλειστό κύκλο, οι καλεσμένοι τους έφταναν τους 80 όλους και όλους, στην πόλη της Νέας Υόρκης. Για να ολοκληρωθεί το νυφικό χρειάστηκαν συνολικά 700 ώρες -το τελικό αποτέλεσμα ήταν αυτό ακριβώς που ήθελε η Κλος-, ενώ η δημιουργία του φέρει την υπογραφή της σχεδιάστριας, Κράτσια Κιουρί, που ηγείται του γαλλικού οίκου.

«Όταν ήμουν μικρή εννοείται ότι μου άρεσε η ιδέα να κάνω έναν παραμυθένιο γάμο, αλλά ποτέ δε φανταζόμουν ότι θα είχα την ευκαιρία να το κάνω πραγματικότητα» δηλώνει στο βίντεο και ετοιμάζεται να πετάξει για το Παρίσι, όπου και έγιναν όλες οι πρόβες.

Δείτε το πανέμορφο βίντεο με την κατασκευή του νυφικού:

Φωτό: YouTube 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS