Η εποχή μας έχει φέρει αντιμέτωπους με ένα νέο μοντέλο ζωής, εντός των τειχών, σε μια καθόλου γνώριμη κατάσταση καραντίνας. Πώς μεταφράζεται αυτό στην πράξη; Απλά, πολύ απλά, το dresscode μας έχει περίπατο. Ξυπνάμε το πρωί και πέρα από το γεγονός ότι δε θυμόμαστε τι μέρα είναι, δεν έχουμε και την παραμικρή ανησυχία για το τι θα φορέσουμε. Έτσι, κυκλοφορούμε με φόρμες και κολάν, για την ώρα, περιμένοντας να βγούμε ξανά στους δρόμους και να ντυθούμε με τα στιλάτα ρούχα μας.

Όμως, μέσα σε αυτήν την κατάστση, η ζωή δε σταματάει φυσικά, ούτε η μόδα.

Νέες τάσεις ξεπηδούν, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των καιρώ, Όπως, για παράδειγμα, τα μαλακά, flat παπούτσια, που είναι ξανά εδώ, σαν πειραγμένες μπαλαρίνες, σαν mules με ελάχιστο τακουνάκι, σαν σανδάλια με χαμηλό block heel. 

Το δέρμα στην πιο φίνα εκδοχή του, στην πιο ευέλικτη και φυσικά η αίσθηση που νιώθεις όταν φοράς αυτά τα παπούτσια είναι η ίδια με αυτήν της παντόφλας. 

Ίσως, να έχουμε πολύ ανάγκη να κάνουμε μια τέτοιου τύπου αγορά, μια αγορά που θα μπορέσουμε να χαρούμε τόσο έξω από το σπίτι αλλά και μέσα σε αυτό, έτσι για να αλλάξουμε κάπως τη διάθεσή μας και να νιώσουμε ξανά στιλάτες και σύγχρονες. 

Άλλωστε, όταν όλο αυτό θα περάσει, αυτά τα παπούτσια θα τα ευχαριστηθούμε ακόμα περισσότερο. 

Δείτε 7 εμφανίσεις στο ίνσταγκραμ με flat, μαλακά παπούτσια, που αλλάζουν τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την άνεση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS