Και ποια από εμάς δεν έχει μια συλλογή από λευκά T-shirts; Είναι ένα από τα πιο οικονομικά, ευέλικτα, δροσερά κομμάτια που μπορούμε να φορέσουμε. Αν και συνήθως δεν γίνεται το αντικείμενο του πόθου μας όταν βγαίνουμε για ψώνια, μας βγάζει ασπροπρόσωπες σε πολλές περιστάσεις, είτε πρόκειται για ένα ταξίδι είτε για μια μέρα στο γραφείο, όταν το πρωί δεν έχουμε χρόνο να σπαταλήσουμε σε απαιτητικούς στιλιστικούς συνδυασμούς.

Υπάρχει τρόπος, μάλιστα, να κάνουμε το T-shirt μέρος ενός σούπερ κομψού λουκ, που μας κάνει να φαινόμαστε πιο ψηλές, πιο λεπτές και πιο σοφιστικέ. Ακόμα και αν το παντελόνι με το οποίο θα το συνδυάσουμε είναι το εξίσου, αν όχι περισσότερο casual τζιν παντελόνι. Πώς μπορεί να συμβεί αυτό;

Με μπλέιζερ και ψηλοτάκουνα, όπως μάς δείχνει η fashion blogger Marissa Cox ή Rue Rodier σε ένα λουκ-επιτομή της κομψότητας. Όπου, ανάλογα με την περίσταση, προσθαφαιρούμε ρούχα και αξεσουάρ – για παράδειγμα όταν έχει ζέστη αφαιρούμε το μπλέιζερ, όταν ετοιμαζόμαστε για ένα επαγγελματικό μίτινγκ προσθέτουμε μια πολυτελή τσάντα.

PHOTO: RUE RODIER

Δες δεκάδες ακόμα εμπνευστικούς τρόπους να φορέσεις το λευκό T-shirt, ώστε όχι μόνο να μην το βαρεθείς ποτέ αλλά και να το χρησιμοποιήσεις ως εργαλείο που κολακεύει τη σιλουέτα σου.

PHOTO: RIKKE KREFTING
PHOTO: MODEST MIRA
PHOTO: SYLVIE MUS
PHOTO: TANYA BURR
PHOTO: THEHAUTEPURSUIT
PHOTO: MONIKH
PHOTO: HANDINFIRE
PHOTO: BRITTANY BATHGATE
PHOTO: THEHAUTEPURSUIT
PHOTO: SHOT FROM THE STREET
PHOTO: HANNASTEFANSSON
PHOTO: ASOS SYANA
PHOTO: HAND IN FIRE
PHOTO: ERICA BOLDRIN

Δες τρία κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις.

Δες το εδώ.

Le réveil T-shirt, www.sezane.com, 45€

Δες το εδώ.

T-shirt με print, www.zara.com, 15,95 EUR

Δες το εδώ.

Γυναικείο λευκό T-shirt με σχέδιο, Dixie, www.koolfly.com, 44,20 €

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram.

κεντρική φωτό: @ruerodier

 

 

TAGS