Οι εμφανίσεις των μελών των βασιλικών οικογενειών ανά τον κόσμο, περνούν από το μικροσκόποιο των media. Τι φόρεσαν; Ποιος είναι ο σχεδιαστής του εκάστοτε συνόλου; Αποτελεί τάση η απόχρωση του look; Μήπως δεν συνάδει με το βασιλικό dress code; Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ερωτήσεις που ''περικυκλώνουν'' τις εμφανίσεις των royals. Για όλο αυτό το ενδιαφέρον για τις εμφανίσες τους, από τις επίσημες ως τις καθημερινές, ευθύνεται η πριγκίπισσα Diana, η οποία χρησιμοποιούσε το στιλ της, για να εκφράσει τα συναισθήματα, τις επιδιώξεις και τις διαφορετικές περιόδους που βίωνε στη ζωή της. Εξάλλου, για όλους αυτούς τους λογους το προσωπικό styling παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Όσον αφορά τους royals και τις στιλιστικές προτιμήσεις τους ξεκάθαρα ξεχωρίζει ανάμεσα τους η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας, μία γυναίκα που χρησιμοποιεί εξίσου έξυπνα τη μόδα, κάτι που απέδειξε και στην τελευταία της εμφάνιση.

Όσον αφορά τους royals και τις στιλιστικές προτιμήσεις τους ξεκάθαρα ξεχωρίζει ανάμεσα τους η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας, μία γυναίκα που χρησιμοποιεί εξίσου έξυπνα τη μόδα, κάτι που απέδειξε και στην τελευταία της εμφάνιση.

Η εμφάνιση της κέντρισε το ενδιαφέρον για δύο λόγους. Αρχικά, το εν λόγω denim φόρεμα το έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, τον περασμένο Απρίλιο σε μία εκδήλωση για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στη Μαδρίτη είχε φορέσει το ίδιο denim φόρεμα συνδυάζοντάς το με αξεσουάρ σε ουδέτερες αποχρώσεις. Με την επιλογή της να το φορέσει ξανά θέλει να υπογραμμίσει τόσο τη βιώσιμη στάση της απέναντι στη μόδα όσο και το γεγονός πως δεν σπαταλά χρήματα στη συνεχή ανανέωση της γκαρνταρόμπας της, κρατώντας του επικριτές της σε ουδέτερη στάση.

Διαβάστε περισσότερα στο Harper's Bazaar

Kεντρική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS