Τα τζάκετ με επένδυση, τα λεγόμενα μπουφάν, δεν αποτελούν την επιτομή της κομψότητας στα πανωφόρια, όταν όμως μιλάμε για ζεστασιά είναι, απλά, ασυναγώνιστα. Αρκεί να τα δοκιμάσουμε μία φορά για να μη θέλουμε να φορέσουμε κανένα άλλο πανωφόρι όταν η θερμοκρασία πέφτει πολύ χαμηλά, όπως στις πιο κρύες μέρες του χειμώνα.

Τι κάνουμε όμως φέτος, στη χρονιά του lockdown, που οι περισσότερες από εμάς δεν βγαίνουμε τόσο συχνά από το σπίτι; Οι εκπτώσεις είναι η ιδανική ευκαιρία να κάνουμε δικό μας ένα τέτοιο κομμάτι σε εκπληκτικές τιμές, που ξεκινούν από 35€, ιδιαίτερα αν το αναζητήσουμε σε κάποια οικονομική αλυσίδα. 

Ιδανικά, επενδύουμε σε ένα μάξι τζάκετ με ζώνη στη μέση, για να συνδυάσουμε τη ζεστασιά με μια πιο φινετσάτη και θηλυκή σιλουέτα. Θα μπορούμε να το φορέσουμε ακόμα και με ένα βραδινό φόρεμα, όταν οι υγειονομικές συνθήκες επιτρέψουν ξανά τις εξόδους σε εστιατόρια και μπαράκια. Αν έχουμε ήδη ένα τέτοιο πανωφόρι και θέλουμε να εμπλουτίσουμε τη συλλογή μας, μπορούμε να ενδώσουμε άφοβα σε κάποια εντυπωσιακή απόχρωση, ακόμα και φλούο. Διαφορετικά, επενδύουμε με απόλυτη ασφάλεια στα ουδέτερα χρώματα, που μπορούν να φορεθούν κυριολεκτικά με τα πάντα στην γκαρνταρόμπα μας.

Δες πέντε οικονομικά τζάκετ που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Ανοράκ με αφαιρούμενο τσαντάκι, shop.mango.com, 99,99 €

Δες το εδώ

Μακρύ αδιάβροχο καπιτονέ παλτό, www.zara.com, 69,95 EUR

Δες το εδώ

Μάξι τζάκετ με κουκούλα, www.cosstores.com, €195

Δες το εδώ

Καπιτονέ τζάκετ με κουκούλα, www2.hm.com, 59,99 €

Δες το εδώ

Μακρύ φουσκωτό μπουφάν, www.bershka.com, 35.99 €

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS