Οι ψηλές μπότες είναι τα νέα ankle boots. Εδώ και πολλές χειμερινές σεζόν τα χαμηλά μποτάκια υπήρξαν το μοναδικό ζευγάρι παπούτσια που μας ενδιέφερε πραγματικά αλλά τώρα οι επιβλητικές μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο έρχονται ξανά στα πράγματα από τα ξεχασμένα μισά των 00's για να αποδείξουν εκ νέου την δυναμική τους.

Θυμάσαι την εποχή που λατρεύαμε να τις συνδυάζουμε με εφαρμοστά παντελόνια ιππασίας και skinny τζιν; Tώρα ο συνδυασμός παντελόνι φορεμένο μέσα από ψηλή μπότα έχει επιστρέψει στα πράγματα σε μία βασική, σύγχρονη παραλλαγή. Πλέον τα τζιν μας είναι ψηλόμεσα και φαρδιά κάτι που τελικά δημιουργεί ένας τελείως διαφορετικό εφέ στο τελικό αποτέλεσμα. 

Αν και ο αρχικός συνδυασμός φάνταζε στα μάτια μας παρωχημένος και ξεπερασμένος, η νέα version έρχεται να δώσει μία άλλη, πολύ πιο μοντέρνα οπτική του πόσο κουλ μπορεί να δείχνει ένα ντένιμ παντελόνι μέσα από μία δερμάτινη μπότα. 

Influencers και fashion editors κάνουν την αρχή και οι celebrities ακολουθούν. Μία βόλτα στο Instagram θα σου δώσει ιδέες.

Δες το εδώ

Isabel Marant Etoile Corsy Jeans ($290)

Δες το εδώ

Waldron Knee High Boot LOUISE ET CIE PriceEUR 217.92

 

Δες το εδώ

Colovos Buckle Pants ($395)

Δες το εδώ

Kensie Kalani Knee-High Boots ($179)

 

Δες το εδώ

ASOS DESIGN Florence Straight-Leg Jeans ($51)

Δες το εδώ

Frye Melissa Knotted Tall Boots ($398)

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS