Το ξέρουμε, το ζούμε κι εμείς, κάθε πρωί. Δεν έχουμε πάντα την ίδια όρεξη να ντυθούμε με στάιλινγκ, να δημιουργήσουμε μία εντυπωσιακή εικόνα, να αφήσουμε πίσω τα τετρημένα και να βάλουμε τη φαντασία μας να δουλέψει υπέρ της εικόνας μας. Κάποιες μέρες τα καταφέρνουμε καλύτερα, κάποιες άλλες όχι τόσο. 

Ιδανικά, θα θέλαμε με έναν μαγικό τρόπο να μπορούμε να έχουμε το ίδιο κέφι, μπροστά στη ντουλάπα μας κάθε πρωί ή να έχουμε πάρει «σκονάκι με τα SOS» από κάποιον στιλίστα, που θα μας βοηθούσε να μην κοπιάσουμε, να ακολουθήσουμε τις εντολές του, με έτοιμα outfit, σαν στολές για κάθε μέρα της εβδομάδας. 

Αν βρούμε ένα τρόπο σκέψης, έναν μηχανισμό αυτοματοποίησης των συνδυασμών των ρούχων που έχουμε στη ντουλάπα μας, τότε δε θα ξανανιώσουμε ποτέ αμηχανία τα πρωινά, ούτε θα κυκλοφορούμε με άνευρα ντυσίματα.

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι το ντύσιμο γραφείου, δε χρειάζεται να βασίζεται σε «σκοτεινά χρώματα», ούτε να στερείται αξεσουάρ, κοσμήματα και φαντεζί μαλλιά. Το μόνο που χρειάζεται να έχει είναι ένα ευπρεπές αμπαλάζ, που να το διαφοροποιεί από το βραδινό ντύσιμο ή το ντύσιμο για πάρτι.    

 

Δείτε το αναλυτικό βίντεο με τα ντυσίματα και σίγουρα θα εμπνευστείτε: 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS