Λέγεται φόρεμα-σωλήνας ή tube dress ή εφαρμοστό φόρεμα -πιο απλά. Είναι το φόρεμα που μοιάζει με μακρύ tank top και φτάνει μέχρι τη μέση της γάμπας, κοινώς μίντι. Είναι το φόρεμα που όλες έχουμε φορέσει κάποια στιγμή στη ζωή μας, έχουμε «λιώσει» και έχουμε αγαπήσει όσο τίποτε άλλο. Είναι το φόρεμα που αγαπάει πιο πολύ από όλα τα ρούχα μας το σώμα μας -ίσως γιατί το αγκαλιάζει πιο τρυφερά από όλα τα υπόλοιπα ρούχα μας. Για αυτό λέγεται και body conscious, γιατί φροντίζει το κάθε σώμα σαν ό,τι πολυτιμότερο.

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι το φόρεμα-σωλήνας ταιριάζει σε όλα τα χρώματα, αλλά στο μαύρο χρώμα υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.

Τα εφαρμοστά φορέματα, από βαμβακερό ύφασμα, δεν είναι ούτε νέο τρεντ, ούτε παλιό. Δεν ανακαλύφθηκαν πρόσφατα, υπάρχουν από τη χρυσή εποχή των 80s, μια εποχή που ήταν σέξι και τρελιάρικη ταυτόχρονα, και ενώ είναι το πιο βασικό κομμάτι μιας γκαρνταρόμπας ταυτόχρονα μπορεί να γίνει και το πιο εξεζητημένο, αρκεί να προσθέσουμε τα σωστά αξεσουάρ -και σηκώνει πολλά αξεσουάρ, η αλήθεια είναι.

Το tube dress, πολύπλοκο μέσα στην απλότητά του, έχει συνδεθεί με όλα τα καλοκαίρια της ζωής μας, με αυτά που πέρασαν και με αυτά που θα έρθουν. Γιατί η μόδα το αγαπά σαν παιδί της και δεν το αποχωρίζεται, όσο κι αν τα εκάστοτε τρεντ πάνε κι έρχονται. Κι εμείς το αγαπάμε εξίσου.

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι το φόρεμα-σωλήνας ταιριάζει σε όλα τα χρώματα, αλλά στο μαύρο χρώμα υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ TUBE ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ 

Δείτε το εδώ

James Perse Satin Ribbed Tank Dress €237.28

Δείτε το εδώ

Alto Ribbed Tank Dress PriceEUR 140.33

Δείτε το εδώ

Nation LTD Valerie Side Slit Tank Dress €134.31

Δείτε το εδώ

Racerback Midi Dress MICHAEL STARS PriceEUR 83.44

Δείτε ένα βίντεο για το little black dress στην καθημερινή του εφαρμογή:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS