Είσαι γυναίκα και είσαι sexy. Συγχρόνως είσαι μητέρα, επαγγελματίας αλλά και υπεραθλήτρια (τα Σαββατοκύριακα).

Εχεις τόσους ρόλους και τόσο λίγο χρόνο για τον εαυτό σου αλλά και για να βρεις τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι για να νιώθεις δυνατή και σίγουρη σε κάθε μία από αυτές τις δραστηριότητες.

Η Triumph, με τη νέα σειρά για τη σεζόν Ανοιξη/Καλοκαίρι 2017 αποδεικνύει ότι στηρίζει κάθε έναν από αυτούς του ρόλους και καταφέρνει να είναι δίπλα σου, προσφέροντάς σου όλα αυτά που αναζητάς σε στήριξη και αυτοπεποίθηση, ελευθερία και άνεση, σε κάθε κομμάτι της απαιτητικής ζωής σου.

Η νέα collection της Triumph για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017, περιλαμβάνει την οικογένεια Amourette, την καινοτομία Magic Boost, τις αθλητικές σειρές Triaction και τις σαγηνευτικές σειρές που απογειώνουν τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας.

Γιόρτασε μαζί με την Triumph το ‘Every You’, δηλαδή το κάθε κομμάτι του εαυτού σου. Δες την animated ταινία που δημιούργησε η εταιρία και αφηγείται την ιστορία της σύγχρονης γυναίκας, η οποία καλείται να έχει πολλά διαφορετικά «πρόσωπα» έτσι ώστε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς της και διάλεξε το ένα, το ιδανικό, το ‘Find the One’ κομμάτι για κάθε μέγεθος, στυλ και περίσταση της ζωής σου.

Η σειρά Ανοιξη/Καλοκαίρι 2017 ‘Find The One For Every You’, σε στηρίζει για να είσαι άφοβα ο εαυτός σου!

TAGS