Τα παπούτσια που δεν γνωρίζουν σεζόν δεν είναι άλλα από τα ψηλοτάκουνα πέδιλά μας. Και τονίζουμε ψηλοτάκουνα καθώς το φαινόμενο των γούνινων birkenstock φορεμένα με κάλτσα μόνο λίγες μπορούσαν να το υποστηρίξουν και αυτό την προηγούμενη σεζόν. Αυτό το χειμώνα κρατάμε τα πέδιλά μας πλάι στα αγαπημένα μας μποτάκια και τα φοράμε σε ιδιαίτερες εμφανίσεις όταν και όπου μπορούμε να περπατήσουμε με στυλ πάνω σε δωδεκάποντα.

Φοράμε πέδιλα το χειμώνα:

- Με κάλτσες κάθε χρώματος και ύψους. Επιλέγουμε ουδέτερες αποχρώσεις για τα χρωματιστά μας πέδιλα και ζωηρές για τα μονόχρωμα. Ψηλές για μίνι φούστες και κοντές για μίντι ή παντελόνες.

- Με οπάκ αδιαφανές καλσόν που δεν αφήνει έκθετα τα άκρα μας, δημιουργώντας πολλές φορές με επιτυχία την αίσθηση μίας περίτεχνης γόβας.

- Με γυμνά πόδια σε επίσημες εμφανίσεις. Τα περιποιημένα άκρα σε αυτή την περίπτωση αποτελούν προϋπόθεση για ένα όμορφο αποτέλεσμα, με ιδιαίτερη προτίμηση στις σκούρες αποχρώσεις του καφέ, μπορντό ή μπλε στο κλασσικό φλογερό κόκκινο.

Δεν φοράμε πέδιλα το χειμώνα:

- Στο γραφείο. Υπάρχουν τόσες άλλες κομψές εναλλακτικές να επιλέξουμε όπως κολακευτικές cut οut γόβες ή ρομαντικά mary-janes (γόβες με μπαρέτα στον αστράγαλο) που δεν χρειάζεται να υπερβάλλουμε.

 

- Με skinny παντελόνια. Με γυμνά πόδια είναι άκαιρο και αδικαιολόγητο στιλιστικά και με κάλτσες ή καλσόν φαντάζει περίεργο.

 

- Με λεπτά καλσόν. Μεσοβέζικη λύση που δεν υπακούει στους άγραφους κανόνες της σύγχρονης fashionista.

 

TAGS