Ήταν μία βραδιά που τα είχε όλα. Βασικά δεν είχε ιδιαίτερα καλοντυμένες παρουσίες, πράγμα περίεργο μιας και πρόκειται για ένα μεγάλο γεγονός με επίκεντρο τη μόδα, αλλά και μόνο που είδαμε και πάλι σταρ διεθνούς φήμης να παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί, με τα καλά τους, ήταν αρκετό για να ξεχάσουμε για λίγο την πανδημία.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι διάσημες κυρίες έβαλαν τα δυνατά τους για να καταπλήξουν τα πλήθη και φυσικά να προκαλέσουν σχόλια για τη στυλιστική τους επιλογή. Το Met Gala άλλωστε, είναι μία θεματική βραδιά και η ουσία είναι να μπορέσει ο εκάστοτε καλεσμένος να αποτυπώσει το θέμα όσο το δυνατόν καλύτερα, στο outfit του.

Το Met Gala άλλωστε, είναι μία θεματική βραδιά και η ουσία είναι να μπορέσει ο εκάστοτε καλεσμένος να αποτυπώσει το θέμα όσο το δυνατόν καλύτερα, στο outfit του.

Φέτος λοιπόν είχαμε την «Αμερικανική Ανεξαρτησία» την οποία ο καθένας μετέφρασε όπως ήθελε ή μάλλον όπως τον βόλευε. Έτσι είδαμε την «Batman», Κιμ Καρντάσιαν, τη σέξι Κένταλ Τζένερ, την «πολύ ντυμένη» Σάρον Στόουν και την ιδιαίτερη… για να μην πούμε κάτι άλλο, Ριάνα. Τελικά, καμία από τις διάσημες και πολυφωτογραφημένες κυρίες δεν κατάφεραν να αναδειχθούν στις καλοντυμένες της βραδιάς γιατί πολύ απλά την πρωτιά τους πήρε μία γλυκιά 18χρονη με μεγάλο ταλέντο.

Τελικά, καμία από τις διάσημες και πολυφωτογραφημένες κυρίες δεν κατάφεραν να αναδειχθούν στις καλοντυμένες της βραδιάς γιατί πολύ απλά την πρωτιά τους πήρε μία γλυκιά 18χρονη με μεγάλο ταλέντο.

Η Έμμα Ραντουκάνου λοιπόν, έλαβε πρόσκληση από την ίδια την Άννα Γουίντορ – είναι μεγάλη φαν του τένις – και η παρουσία της νεαρής αθλήτριας δεν την απογοήτευσε καθόλου. Τουναντίον, η Έμμα επέλεξε ένα νεανικό Σανέλ σύνολο το οποίο αποθεώθηκε από τους ειδήμονες, το οποίο δεν ταίριαζε μόνο στην περίσταση αλλά και στην ηλικία της.

Σε άλλα νέα η Έμμα, η οποία έχει καταγωγή από τη Μεγάλη Βρετανία, κατέκτησε αήττητη το US Open προκαλώντας φρενίτιδα στους συμπατριώτες της. Με λίγα λόγια, είναι το next best thing του παγκόσμιου τένις, με το μέλλον της να διαγράφεται τουλάχιστον λαμπρό.

Φωτογραφίες: Splash News/Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS