Ο κόσμος της μόδας κάνει τους τελευταίους μήνες λόγο για την στιλιστική αναβάθμιση της Κέιτι Χολμς. Η διάσημη ηθοποιός που αγαπάει το casual λουκ και τα ντένιμ ρούχα διεκδικεί εσχάτως τον τίτλο του fashion icon, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε μία από τις celebrities που ασχολούνται φανατικά με τη μόδα. Ωστόσο, μετά τον  χωρισμό της από τον Τζέιμι Φοξ και μετά η Χολμς έχει εστιάσει στην ενδυματολογική της μεταμόρφωση και το αποτέλεσμα είναι προϊόν προς μίμηση.

Εκτός, βέβαια, από την πιο πρόσφατη εμφάνιση της στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα πετροπλυμμένο τζιν παντελόνι, το οποίο ελπίζαμε ότι θα μείνει μόνιμα θαμμένο στις μακρικές αρχές της δεκαετίας των 00's. H ηθοποιός φωτογραφήθηκε στο Μεγάλο Μήλο μέσα σε ένα σκισμένο σε χίλιες μεριές ντένιμ παντελονι, το οποίο συνδύασε με μυτέρες δερμάτινες γόβες, λευκό πουκάμισο από ποπλίνα και ένα λευκό ζιβάγκο από μέσα, καταφέρνοντας κάτι αρκετά δύσκολο. Να ισοπεδώσει ένα κομψό λουκ το οποίο σίγουρα θα έδειχνε πολύ πιο σικάτο αν είχε ολοκληρωθεί με ένα σκουρόχρωμο τζιν με τελείωμα καμπάνα. 

Τα τζιν παντελόνια με τα αμέτρητα σκισίματα ή με ένα μεγάλο σκίσιμο στο κάθε μπατζάκι, μία τάση που καθηλώνει το βλέμμα πάνω της, δημιουργώντας από την πρώτη στιγμή αντικρουώμενα συναισθήματα ακόμα και στον πιο καλόπειστο, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα τρεντ της προηγούμενης δεκαετίας και ένα από εκείνα που δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε παρά το πέρασμα των χρόνων. 

Μάλιστα η Χολμς δεν φόρεσε το συγκεκριμένο παντελόνι μόνο μία φορά, αλλά πρόκειται για ένα ρούχο που έχει υιοθετήσει με ενθουσιασμό. Η ηθοποιός έχει απαθανατιστεί από τον φακό των παπαράτσι μέσα στο συγκεκριμένο τζιν αρκετές φορές και εμείς μόλις την βλέπουμε φτιάχνουμε αμέσως πιθανούς συνδυασμούς στο μυαλό μας για το πώς το λουκ της θα μπορούσε να είναι καλύτερο με ένα αλλιώτικό παντελόνι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Khaite Danielle High-Rise Distressed Stovepipe Jeans ($420)

Δες το εδώ

Linea Paolo Nita Bootie ($160)

5 διαφορετικά τζιν παντελόνια που θα κάνουν το ενισχύουν απίθανα το στυλ σου. Από την καμπάνα μέχρι το κομψό straight και από εκεί στο μοντέρνο cropped, αυτές είναι οι τάσεις που αξίζει να φορέσεις.

Δες το εδώ

BAGGY CULOTTE JEANS, ZARA, 25.95 EUR

Δες το εδώ

JEANS ZW PREMIUM SELVEDGE SLIM OKURA BLUE 5 YEARS OLD, ΖΑRA, 39.95 EUR

Δες το εδώ

Z1975 AUTHENTIC SLOUCHY JEANS,ZARA, 29.95 EUR

Δες το εδώ

ZW PREMIUM THE HIGH WAIST SKINNY FLARE MELLOW BLUE JEANS, ZARA, 29.95 EUR

Δες το εδώ

HI-RISE STRAIGHT-LEG JEANS, ZARA, 25.95 EUR

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS