Για αρκετά χρόνια στην παγκόσμία μόδα δεν υπήρχαν πολλά πράγματα που να θεωρούνται πιο πασέ και «λάθος» από το καλσόν στον χρώμα του δέρματος. Οι λόγοι ήταν πολλοί. Αρχικά είναι αρκετά δύσκολο να βρεις εκείνο που θα ταιριάζει ακριβώς στη δική σου επιδερμίδα ώστε το αποτέλεσμα να είναι κομψό και φυσικό. Επιπλέον, η παράξενη γυαλάδα που συνοδεύει πάντα το συγκεκριμένο αξεσουάρ του χειμώνα έκανε τα καλσόν σε φυσική απόχρωση το πιο παλιομοδίτο πράγμα που θα μπορούσε να φοράει μία γυναίκα. 

Κάπως έτσι εξηγείται το γεγονός ότι οι πιο καλοντυμένες ακόμα και σε χώρες όπου το κρύο είναι δριμύ, όπως η Αγγλία, η Δανία και η Σουηδία, επέλεγαν να φορούν τα φορέματα τους χωρίς καθόλου καλσόν. 

Όλα αυτά βέβαια γίνεται να αλλάξουν αν βρει κανείς το κατάλληλο brand καλσόν εκείνο που θα ανατρέψει τα δεδομένα. Η Μέγκαν Μαρκλ, πάντως, φαίνεται ότι το έχει βρει αφού εδώ και πολύ καιρό επενδύει σε μία και μοναδική βρετανική εταιρία, η οποία λέγεται ότι είναι ο ορισμός της πολυτέλειας και της κομψότητας όταν μιλάμε για καλσόν.

Με έδρα το Λονδίνο το brand Ηeist έχει βάλει στόχο να επανεφεύρει τον ρόλο του καλσόν στη ζωή μας, μετατρέποντας τη δημιουργία του αξεσουάρ σε κάτι που μοιάζει με κοινωνικό πείραμα μόδας. Σε αυτό το πλαίσιο πήρε 67 γυναίκες, μέσα σε διάστημα 12 μηνών, θέλοντας να σχεδιάσει 196 δείγματα για όλες τις αποχρώσεις δέρματος και τις ανάγκες κάθε σωματότυπου. 

Οι fashion editors υποστηρίζουν ότι ποτέ δεν έχουν φορέσει κάτι πιο άνετο και αβίαστα φυσικό από τη μέση και κάτω, αποθεώνοντας το brand που έγινε «καθεστώς» την περίοδο που η Μαρκλ τελούσε ακόμα καθήκοντα Δούκισσας του Σάσεξ και το πρωτόκολλο της επέβαλλε να φοράει καλσόν. 

 

 

Δες το εδώ

Heist 18 Denier Tights Shade 050 High Waistband (£21)

Δες το εδώ

Heist 18 Denier Tights Shade 010 Low Waistband (£19)

Δες το εδώ

Heist 18 Denier Tights Shade 040 Low Waistband (£19)

Δες το εδώ

Heist 18 Denier Tights Shade 030 High Waistband (£21)

Δες το εδώ

Heist 18 Denier Tights Shade 020 High Waistband (£21)

Φωτογραφίες: Splash News/Ideal Image

 Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS