Η νέα εποχή στο shopping έχει ήδη ξεκινήσει και ο οίκος Tommy Hilfiger, πάντα πρωτοπόρος και διορατικός, φρόντισε μας προσφέρει μία πρώτη γεύση από το shopping experience του μέλλοντος παρουσιάζοντας την SS21 συλλογή του μ' ένα live event γεμάτο εκπλήξεις. Υπέροχα πρόσωπα, μοναδικά fashion κομμάτια, live αγορές, styling tips και η συμμετοχή του κοινού σε πραγματικό χρόνο έκαναν το πρώτο Tommy Hilfiger livestream shopping event στην Ελλάδα μία συναρπαστική "ψηφιακή" γιορτή για τη μόδα.

Υπέροχα πρόσωπα, μοναδικά fashion κομμάτια, live αγορές, styling tips και η συμμετοχή του κοινού σε πραγματικό χρόνο έκαναν το πρώτο Tommy Hilfiger livestream shopping event στην Ελλάδα μία συναρπαστική "ψηφιακή" γιορτή για τη μόδα.

Το event: όσα έγιναν

Οικοδέσποινα του event ήταν η πολύ αγαπητή, και βεβαίως πάντα stylish, Ηλιάνα Παπαγεώργιου. Μαζί της, είχε ως co-hostess την Ελένη Στασινοπούλου, διευθύντρια του Missbloom.gr και όλων των γυναικείων sites των Αττικών Εκδόσεων, για να μας παρουσιάσουν τα κομμάτια της συλλογής, να μας προσφέρουν πολύτιμες στιλιστικές συμβουλές και να προτείνουν υπέροχους συνδυασμούς. Οι δυο κομψές κυρίες ήταν ντυμένες head to toe με Tommy Hilfiger, με κομμάτια της νέας SS21 Collection "Miami Vibes".

Στη διάρκεια της διαδραστικής αυτής εκπομπής, το κοινό είχε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει live τις αγορές του (μ' ένα κλικ σε ειδικό σύνδεσμο που εμφανιζόταν στην οθόνη) στα κομμάτια που φορούσαν και παρουσίαζαν οικοδέσποινα και guests. Το κοινό μπορούσε να κάνει comments και αφήσει τις απορίες του για στιλιστικά μυστικά, στις οποίες βεβαίως φρόντισαν να απαντήσουν η Ηλιάνα και η Ελένη.

Διαβάστε περισσότερα στο MissBloom.gr

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

Kεντρική φωτογραφία: Courtesy of Missbloom

TAGS