Ξυπνάς μια μέρα και νιώθεις ότι έχεις φορέσει όλα σου τα ρούχα, ότι δε θέλεις να επαλλάβεις κάποιο ντύσιμο και ότι χρειάζεσαι μια νέα τσαχπινιά στη ντουλάπα σου. Τα χρήματα που είχες υπολογίσει για shopping, όμως, έχουν τελειώσει προ πολλού και εσύ είσαι με τα χέρια δεμένα. 

Υπάρχει λύση.

Επισκέπτεσαι ένα vintage shop και τσιμπάς κάτι με 3 ευρώ. Στα μάτια σου θα μοιάζει καινούργιο και θα σε γεμίσει χαρά -όσο παλιό κι αν είναι. Αυτό είναι το υπέροχο με τα βιντατζάδικα. Εάν έχεις μάτι που κόβει μπορείς να ανακαλύψεις θησαυρούς που θα απογειώσουν τα outfit σου. 

Αυτό ακριβώς κάνουν και στη Νέα Υόρκη, όλοι όσοι θεωρούνται -και είναι- στιλάτοι. Γυναίκες και άντρες. Το παρακάτω βίντεο είναι ερασιτεχνικό, αλλά αποδεικνύει με όμορφο τρόπο ότι τo vintage είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής εικόνας στους δρόμους του Μεγάλου Μήλου.

Μια παλιά αλυσίδα για το λαιμό ή μία τσάντα, ή ακόμα ένα πουκάμισο, οτιδήποτε μπορεί να συνδυαστεί με τα σημερινά τρεντ και κάποια άλλα διαχρονικά κομμάτια και να δημιουργήσει ένα σύνολο τόσο 2019 ή ακόμα και 2020. 

Η εξίσωση του απόλυτου στυλ έχει ως εξής; Κάτι vintage + κάτι εντελώς φετινό + κάτι all time classic. Έτοιμο το σετ της σοβαρής εντύπωσης. 

Δείτε το όμορφο βίντεο από τους δρόμους της Νέας Υόρκης και θα γεμίσετε έμπνευση:

 

Aκολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS