Ένα ήταν το βασικό πράγμα που συνέβη στη μόδα την σεζόν φθινόπωρο χειμώνας 2018-2019. Τα animal prints κατέκτησαν τα πάντα, τα ρούχα, τις τσάντες και τα παπούτσια και όλα δείχνουν πως το τρεντ που ήταν ό,τι πιο χοτ εμφανίστηκε στον κόσμο της μόδας πέρυσι δεν έχει ακόμα εξαντληθεί και είναι εδώ άλλη μία χρόνια. Τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί να αποσύρουμε ακόμα όσα αγοράσαμε.

Πάντως, απ' όλα όσα φορέσαμε και είδαμε ένα ήταν το item που, στο Instagram τουλάχιστον, είχε τον πρώτο λόγο. Η σατέν λεοπάρ φούστα έγινε το αγαπημένο ρούχο των celebrities και των fashion editors και φορέθηκε όσο τίποτα.

Φέτος, ένα ολόφρεσκο ρούχο είναι εδώ για να απειλήσει την πρωτοκαθεδρία του. Πιστό στην λογική του animal print, φυσικά, το λεοπάρ τζάκετ έχει κάνει την εμφάνιση του στους καταλόγους καταστημάτων όπως το αμερικανικό &Other Stories και τα H&M και, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, παίζει παντού στο Instagram. 

Aν κρίνουμε από την ταχύτητα με την οποία το βλέπουμε να εμφανίζεται παντού, έχουμε μάλλον να κάνουμε με το απόλυτο ρούχο του 2020, ένα κομμάτι που με ευκολία συνδυάζεται από το βράδυ μέχρι το πρωί και μπορεί να αποκτηθεί εύκολα όποιο κι αν είναι το budget σου.

Οι παρακάτω εικόνες το αποδεικνύουν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 Δες το εδώ

Nine West Sandy Denim Jacket ($45)

Δες το εδώ

AllSaints Anders Mix Media Trucker Jacket ($150)

Δες το εδώ

Volcom Super Stoney Leopard-Print Jacket ($80)

Δες το εδώ

H&M Short Denim Jacket ($30)

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram  

TAGS