Είναι δεδομένο πως τα λεγόμενα και «βασικά» κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας καταλαμβάνουν μεγάλο τμήμα της ντουλάπας μας, ωστόσο δεν είναι σπάνιο φαινόμενο το να πέφτουμε στην παγίδα του υπερκαταναλωτισμού καταλήγοντας να αγοράζουμε πολλά πράγματα που δεν χρειαζόμαστε στην πραγματικότητα, την στιγμή που δεν έχουμε κάποια απαραίτητα items.

Εκτός από ένα τζιν που μας κολακεύει, ένα μικρό μαύρο φόρεμα, ένα καλό, υφασμάτινο παντελόνι, ένα oversized σακάκι και ένα ζευγάρι κλασικές γόβες, υπάρχουν μερικά ακόμα κομμάτια εξίσου βασικά τα οποία συχνά ξεχνάμε

Τα λευκά φανελάκια με τιράντες ανήκουν σίγουρα σε αυτά, αφού είναι σίγουρα ένα item που μπορεί να καλύψει με ευκολία πολλές διαφορετικές πρωινές εμφανίσεις, αλλά να λειτουργήσει τέλεια κάτω από ένα φούτερ ή ένα ελαφρύ πουλόβερ με νήμα. 

Με λίγα λόγια, είναι ρούχο πασπαρτού που χρειάζεται σε κάθε μία από εμάς και μερικές από τις διάσημες «φίλες» μας το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά. Ανάμεσα τους η απόλυτη λάτρης του λευκού φανελακίου, η Κένταλ Τζένερ που μάλλον διαθέτει αρκετές ντουζίνες στα ράφια της ντουλάπας της.

 Φυσικά μιλάμε για ένα item που μπορείς να βρεις παντού, σε απίστευτα χαμηλή τιμή. Από τα Zara, το Amazon και τα H&M, όπου στοιχίζει μόλις 5 ευρώ, μέχρι τις συλλογές κορυφαίων σχεδιαστών όπου θα το πληρώσεις κάτι αρκετά παραπάνω. 

H απόλυτη λάτρης του λευκού φανελακίου, η Κένταλ Τζένερ που μάλλον διαθέτει αρκετές ντουζίνες στα ράφια της ντουλάπας της.
Mιλάμε για ένα item που μπορείς να βρεις παντού, σε απίστευτα χαμηλή τιμή. Από τα Zara, το Amazon και τα H&M, όπου στοιχίζει μόλις 5 ευρώ.

Δες το εδώ

Hanes 3-Pack A-Shirt ($9)

Δες το εδώ

Vest top with lace trims,Η&Μ, 5,99 €

Δες το εδώ

Jersey vest top, H&M, 4,99 €

Aκολουθήστε το WomanTOC στο Instagram. 

TAGS