Στις αρχές της δεκαετίας του '90 το πιο όμορφο αγόρι που έβγαλε ποτέ η ροκ μουσική πόζαρε στον φακό με φθαρμένα T-Shirt. τρύπιες  ζακέτες και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που υπήρχε στο συρτάρι του κομοδίνου του σε πολλά, διαφορετικά χρώματα. Τον Kurt Cobain τον συνηθίσαμε περισσότερο με τον λευκό σκελετό αυτών των μεγάλων κοκκάλινων γυαλιών ηλίου να χαρίζει στους φωτογράφους ένα μισό, κουρασμένο χαμόγελο στην λαμπερή στιγμή της καριέρας του που όμως εκείνον τον γέμιζε θλίψη και αγωνία.

Ποιος θα το περίμενε πως τα ίδια γκλάμορους μα και underground ταυτόχρονα γυαλιά ηλίου θα είναι σήμερα το πιο must κομμάτι της καλοκαιρινής μόδας παγκοσμίως, τα γυαλιά που φοράνε ήδη όλα τα it girls στον πλανήτη, περπατώντας με χάρη στους δρόμους των μεγαλουπόλεων, συνδυάζοντας την έννοια της λάμψης και του vintage με τρόπο μοναδικό και υπέρτατα στιλάτο.

Σίγουρα οι γυναίκες στα γραφικά σοκάκια του Παρισιού έκαναν την αρχή - δεν είναι μήπως αυτές που κάνουν την αρχή σχεδόν για το οτιδήποτε;- φορώντας τη νέα σειρά της εταιρίας Ροms σε μαύρο, λευκό και ταρταρούγα σαν να μην υπάρχει αύριο.

Φυσικά, για την ιστορία, πρέπει να πούμε πως τα συγκεκριμένα γυαλιά που έχουμε κατακτήσει το fashionable κοινό στην τωρινή, πιο σύγχρονη εκδοχή τους, είναι μία συνεργασία της Ροms με την διάσημη influencer Sabina Socol, η οποία τα έκανε γνωστά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, προτείνοντας στους ακολούθους της διαφορετικούς τρόπους να τα φορέσεις. 

 

Τα γυαλιά που αγαπήσαμε στις αρχές της δεκαετίας του '90 στο πανέμορφο πρόσωπο του Kurt Cobain έχουν επιστρέψει στον κόσμο της μόδας και είναι πιο χοτ από ποτέ. 

Δες το εδώ

Poms + Sabina Socol Tortoiseshell Sunglasses $300.00

Δες το εδώ

Poms + Sabina Socol Black Sunglasses ($300)

Δες το εδώ

Poms + Sabina Socol Ivory Sunglasses ($300)

Ωστόσο η Sabrina δεν είναι η μόνο διάσημη παρουσία στα πράγματα της μόδας που έχει αποθεώσει τα συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου. Μία ματιά σε γνωστά προφίλ στο Instagram θα σε πείσει.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram.  

TAGS