Ένα πράγμα έρχεται στο μυαλό μου κάθε φορά που ακούω την λέξη «Χριστούγεννα». Κάθε χρονιά, καθώς οι γιορτές πλησιάζουν, λαχταρώ να δω τα λαμπερά, ζεστά, κίτρινα, λευκά ή πολύχρωμα φωτάκια που στολίζουν, εκτός από τα έλατα, τις προσόψεις των πολυκατοικιών, τα δέντρα στις πλατείες, τις εξώπορτες στα μεγάλα μαγαζιά του κέντρου. Είτε είσαι λάτρης των γιορτών, είτε δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις την φρενίτιδα γύρω από τα Χριστούγεννα η ζεστασιά με την οποία σε γεμίζει η λάμψη και η ομορφιά που αποπνέουν τα φωτάκια καθώς αναβοσβήνουν μπροστά  στα μάτια σου δεν γίνεται να σε αφήσει ασυγκίνητο.

Κι ισώς γι' αυτό, ό,τι κι αν γίνει κι όσο κι αν μεγαλώσουμε, οι έξοδοι των γιορτών και τα πάρτι των Χριστουγέννων, θα είναι για πάντα στο μυαλό μας συνώνυμο με την λάμψη όλων των πραγμάτων εκείνων που στραφταλίζουν και γεμίζουν την ψυχη μας φως. Από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο. Φέτος μπορούμε να αγκαλιάσουμε αυτή τη λάμψη στις εμφανίσεις μας, λοιπόν, με την έγκριση των επιταγών της μόδας αφού για ακόμα μία χειμερινή σεζόν η παγιέτα θεωρείται η λεπτομέρεια εκείνη που δεν έχουμε κανέναν λόγο να βγάλουμε από πάνω μας. 

Το δεδομένο αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι φούστες δεν γίνεται με τίποτα να πάψουν να είναι ένα από τα αγαπημένα items στη ντουλάπα μας, καθιστά κάποιες συγκεκριμένες, νέες κυκλοφορίες των Zara τις πιο δημοφιλής ανάμεσα στις αναζητήσεις των γυναικών, στην ιστοσελίδα του γνωστού καταστήματος. 

Είτε αγαπάς το μονόχρωμο λουκ, είτε θέλεις να παίξεις σε animal print μοτίβα και τις γιορτές, είτε αγαπάς το καρό και το θέλεις στη ζωή σου συνέχεια, η παγιέτα εξακολουθεί να υπάρχει δυναμικά στις midi φούστες του χειμώνα. 

Το σίγουρο είναι ότι θα αστράφτεις από πάνω μέχρι κάτω και δεν υπάρχει περίπτωση να μην αιχμαλωτίσεις τα βλέμματα πάνω σου.

Πάρε ιδέες για τις ιδανικές εμφανίσεις των γιορτών και φρόντισε να συνδυάσεις την λαμπερή φούστα σου με κάποια «ήσυχη» μπλούζα ή φανελάκι για ένα πιο ισορροπημένο λουκ.

Δες το εδώ

LIMITED EDITION SEQUINNED SKIRT DETAILS, ZARA, 95.99 GBP

Δες το εδώ

Zara Sequinned Skirt (£70)

 

Δες το εδώ

Zara Printed Knit Skirt With Sequins (£50)

Δες το εδώ

& Other Stories Sequin Midi Pencil Skirt (£59)

Δες το εδώ

River Island Silver Sequin Split Hem Midi Skirt (£38)

Δες το εδώ

Sequin skirt, ΜANGO, £69.99

 

TAGS