Σίγουρα ενθουσιαζόμαστε κάθε φορά που συναντάμε ένα στιλιστικό τρικ που μπορεί να κάνει τα ρούχα μας να φαίνονται διαφορετικά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και, κυρίως, χωρίς καθόλου έξοδα. Και όσες γνωρίζουν καλά τα πράγματα της μόδας ορκίζονται πως ο νέος τρόπος με τον οποίο δένουν τα κορδόνια των παπουτσιών τους, τις γόβες τους ή τα ψηλοτάκουνα πέδιλα τους είναι αρκετός για να μεταμορφώσει ένα λουκ από αναμενόμενο σε φρέσκο και διαφορετικό. 

Κι αυτό γιατί celebrities και fashion bloggers έχουν αρχίσει ξαφνικά να δένουν τα κορδόνια τους πάνω από το τελείωμα του παντελονιού τους. Φυσικά όλο αυτό δεν ξεκίνησε από το πουθενά αλλά έκανε το μεγάλο μπαμ μετά από την πρόσφατη καμπάνια της Bottega Veneta για τη νέα κολεξιόν του 2020, μία καμπάνια γεμάτη από φωτογραφίες στις οποίες είδαμε πανέμορφα πέδιλα με μακριά κορδόνια δεμένα έντεχνα πάνω από καλοραμμένα παντελόνια και μακριές παντελόνες.

Η αισθητική της εν λόγω καμπάνιας έγινε τάση σε χρόνο μηδέν επηρεάζοντας τις εμφανίσεις των fashion editors και των influencers. Ίσως μιλάμε για το απόλυτο χιτ του φθινοπώρου, ένα τρεντ που δεν στοιχίζει τίποτα και θέλει να αλλάξει για αρκετό καιρό τον τρόπο που φοράμε τα παπούτσια και τα παντελόνια μας. 

Δες το εδώ

Zara Metall Leather Mid-Heel Shoes ($100)

 

Δες το εδώ

Steve Madden Cherie Lace Up Sandal ($70)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Senso Jessica Strappy Sandals ($179)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram 

TAGS