Τα εποχιακά διακοσμητικά είναι σίγουρα απαραίτητα την περίοδο των γιορτών και μάλιστα πολλοί έχουν μπει στη διαδικασία να «ντύσουν» Χριστουγεννιάτικα το σπίτι τους από τα τέλη Νοεμβρίου. 

Όταν όμως φτάνουμε στα ρούχα και τα αξεσουάρ μας τα πράγματα περνούν σε άλλο επίπεδο αφού καλτσάκια και κούπες γεμάτα έλατα και μπάλες μπορούν να δείχνουν αποδεκτά όμως δεν ισχύει το ίδιο με πιτζάμες, κολάν, πουλόβερ ή σκουλαρίκια (ναι, υπάρχουν και αυτά εκεί έξω). 

Τα ρούχα με χριστουγεννιάτικα μοτίβα και έντονη χριστουγεννιάτικη νότα η οποία δεν μπορεί να περάσει με τίποτα σε οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου είναι σίγουρα πεταμένα λεφτά, αλλά στο εξωτερικό, και κυρίως στην Αμερική, φοριούνται με μανία. 

Σιγά-σιγά η μανία έχει έρθει και στα μέρη μας και το άραγμα στον καναπέ ή η επίσκεψη σε κάποιο φιλικό σπίτι με ένα πουλόβερ γεμάτα έλατα δείχνει φυσιολογική υπόθεση.

Αν λοιπόν φέτος σκοπεύεις να υποκύψεις και εσύ στη συγκεκριμένη τάση μπορείς να επιλέξεις το παρακάτω ήδη δημοφιλές πουλόβερ, το οποίο πουλάει σαν τρελό στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M και έχει ενθουσιάσει τους καταναλωτές, υποθέτουμε γιατί μπορεί να φορεθεί (με λίγη δυσκολία και τον υπόλοιπο χειμώνα).

Δες το εδώ

Jacquard-knit Sweater, Η&Μ, $34.99

Και μερικές ακόμα αντίστοιχα γιορτινές επιλογές.

Δες το εδώ

Jumper,Η&Μ, 24,99 €

Δες το εδώ

Sweatshirt with Printed Design, Η&M, $9.99

Δες το εδώ

Jumper, H&M, 19,99 €

Δες το εδώ

Jumper, Η&M, 19,99 €

 

 

 

 

TAGS