Δεν έχει σε όλες τις γωνιές του πλανήτη την ίδια ακριβώς θερμοκρασία. Ωστόσο το να βλέπεις ένα εντελώς καλοκαιρινό item φορεμένο μέσα στο φθινώπορο, πιθανότατα με ζακέτα ή μπουφάν σίγουρα είναι ένα αρκετά περίεργο θέαμα.

Συνήθως τα καλοκαιρινά και τα χειμωνιάτικα ρούχα είναι σαφώς διαχωρισμένα μέσα μας-και στην ντουλάπα μας- αλλά πλέον, εν έτει, 2020 τα όρια ανάμεσα στο πώς συνδέουμε το στυλ με τις εποχές και ατο πώς ταιριάζουμε τα χρώματα και τις υφές μεταξύ τους, έχουν πάψει να είναι τόσο περιχαρακωμένα όσο παλαιότερα.

Το ουσιαστικό ζήτημα πλέον είναι πώς φοράς το κάθε ρούχο και ο τρόπος που αυτό ολοκληρώνει το λουκ σου, οπότε ένα ζευγάρι ασημένια πέδιλα μέσα στο καταχείμωνο δεν φαντάζει καθόλου οξύμωρο. Πια ούτε καν ένα χαρούμενο, φωτεινό σαν τον ήλιο του καλοκαιριού, χαβανέζικο πουκάμισο. 

Το συγκεκριμένο item έχει επιστρέψει στα πράγματα εδώ και μερικές σεζόν, αλλά πλέον οι δρόμοι του Λος Άντζελες, του Μαλιμπού και του Μαϊάμι, παρέα με τους λογαριασμούς πετυχημένων infleuncers στο Instagram, έχουν γεμίσει από αυτό. 

Ακόμα και τώρα, με τον Αύγουστο να φεύγει, οι γυναίκες λατρεύουν το ζωηρό πατρόν του και το φοράνε με κάθε συνδυασμό. Σύντομα ο καιρός θα κρυώσει κι άλλο, κάτι μας λέει πως δεν θα το βγάλουν από πάνω τους. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Ana Leovy x Tombolo (Blue) Regular price $128.00

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Ana Leovy x Tombolo (Yellow) Regular price $128.00

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Amber Vittoria x Tombolo Shirt ($128)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Playa of Eden (Iceberg Blue) Regular price $128.00

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Ana Leovy x Tombolo Yellow Shorts ($78)

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram 

TAGS