0
SHARES

Εκατομμύρια γυναίκες ζηλεύουν τη λαμπερή ζωή των μοντέλων της Victoria's Secret, καθώς δε γνωρίζουν ότι είναι πολύ πιο σκληρή εντός και εκτός πασαρέλας από ό,τι φαίνεται, σύμφωνα με αποκαλύψεις πρώην αγγέλων του διασημότερου οίκου εσωρούχων στον πλανήτη. Γιατί, όπως λέει ο λαός, η ομορφιά θέλει θυσίες και κόπο. Τελικά το να είσαι μοντέλο, δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση. Και πόσο μάλλον εάν είσαι αγγελάκι της Victoria's Secret.

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στις υποχρεώσεις που έχουν τα τοπ μόντελ της.

Να έχει τις τέλειες αναλογίες και διαστάσεις

Τα μοντέλα πρέπει να διαθέτουν τις αυστηρές αναλογίες και τις επιθυμητές διαστάσεις του 34-24-34. Συνήθως ένα μοντέλο της Victoria's Secret έχει ύψος 1.75, μέση 60 εκατοστά και σωματικό λίπος που δεν ξεπερνά το 18%, ποσοστό ιδιαίτερα χαμηλό, αν αναλογιστεί κανείς ότι μία υγιής και γυμνασμένη γυναίκα κυμαίνεται μεταξύ του 21% και 24%.

Να είναι νέα

Ιδανικά θα πρέπει να είναι από 18 έως 22 χρόνων. Τα μεγαλύτερα σε ηλικία μοντέλα αποκλείονται, εκτός αν έχουν χτίσει ένα πολύ ισχυρό όνομα στη βιομηχανία της μόδας.

Να φαίνεται υπέροχη

Το αγγελάκι πρέπει να έχει ένα αψεγάδιαστο κορμί, λεία επιδερμίδα και λαμπερά μαλλιά. Το πρόσωπο, μαζί με τις άψογες αναλογίες είναι ότι πιο σημαντικό στην εμφάνιση ενός μοντέλου. Τα αγγελάκια πρέπει να έχουν έντονα ζυγωματικά, μικρή μύτη, σαρκώδη χείλη, όμορφα μάτια, κανονικό στήθος και σμιλεμένα οπίσθια.

Να είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή

Πρέπει να εμφανίζεται σε όλες τις εκδηλώσεις με τέλεια μαλλιά και άψογο μακιγιάζ και να φοράει ψηλοτάκουνα σε όλες τις περιστάσεις. Οφείλει να είναι πάντα χαμογελαστή για μία ή περισσότερες φωτογραφίες. Κάποιες από τις πόζες που πρέπει να υιοθετεί είναι το σήμα της ειρήνης, να στέλνει ένα φιλί ή να κλείνει το μάτι με νάζι στο φωτογραφικό φακό.

Να ακτινοβολεί αυτοπεποίθηση

Όλα τα μοντέλα στην πασαρέλα πρέπει να αντανακλούν αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Εξάλλου, μαθαίνουν πώς να περπατούν πάνω σε ένα μουσικό χαλί, να αισθάνονται την ενέργεια, να το διασκεδάσουν, και να προβάλουν την προσωπικότητά τους ακόμα και στην πασαρέλα. Πρέπει να βγάζουν προς τα έξω ότι απολαμβάνουν τη δουλειά τους.

Να τρώει υγιεινά και να γυμνάζεται σε καθημερινή βάση

Η δίαιτα και το πρόγραμμα γυμναστικής είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο, που δεν μπορεί μία νορμάλ γυναίκα με οικογένεια και υποχρεώσεις να ακολουθήσει. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες πρώην αγγέλων, πριν από κάθε σόου, έχουν κάνει μέχρι και 10 μέρες για να φάνε οτιδήποτε δεν είναι υγρό. Επιπλέον, όλα τα μοντέλα πρέπει να είναι γενετικά “ευλογημένα” και να ιδρώσουν για να διατηρήσουν τους κοιλιακούς και το γραμμωμένο τους σώμα. Μάλιστα τα περισσότερα αγγελάκια, γυμνάζονται και δύο φορές την ημέρα για να αποκτήσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και να είναι πάντα σε φόρμα.

Να φοράει τακούνια για μέρες

Οφείλουν να φοράνε τακούνια για μέρες πριν το σόου, προκειμένου να εξοικειωθούν με το ύψος, να το συνηθίσουν και να μην έχουν κάποιο ατύχημα στην πασαρέλα.

Να έχει προσωπικότητα

Εξίσου αυστηρά είναι και τα κριτήρια που αφορούν την προσωπικότητα. Όπως χαρακτηριστικά έχει πει ο Edward Razek, ο άνθρωπος που έχει τον τελευταίο λόγο για την επιλογή των μοντέλων: “Οι μέρες είναι μεγάλες. Και η σωστή συμπεριφορά προαπαιτούμενο. Δεν μας ενδιαφέρουν οι ντίβες.”

Δείτε ένα σχετικό βίντεο:

 

TAGS