Το τζιν είναι ένα κομμάτι της ντουλάπας μας που μοιάζει (και είναι) από τα πλέον βασικά. Για να γίνει το τζιν, όμως, το πιο αγαπημένο από όλα τα ρούχα μας πρέπει να μας πηγαίνει γάντι. Να νιώθουμε οκέι μέσα σε αυτό, ότι φοράμε κάτι που είναι μέρος της προσωπικότητάς μας και όχι κάτι ξένο. Για το λόγο αυτό καλό θα ήταν να ξέρουμε ένα-δυο πράγματα πριν προβούμε σε αγορά. 

Στο παρακάτω βίντεο η YouTuber, Audrey Coyne, χαρίζει λίγη από τη γνώση της πάνω στο θέμα και μας προσκαλεί στην αναζήτηση του νέου, ιδανικού τζιν, για το σώμα μας μόνο.

Ιδού τι επισημαίνει και τι πρέπει να προσέξουμε:  

1. Το ύψος ανάμεσα στον καβάλο και τη μέση: Είναι πολύ σημαντικό γιατί αλλάζει το πατρόν άρα και η εφαρμογή του παντελονιού, ανάλογα με το ύψος του καβάλου.  

2. Το ύψος όλου του παντελονιού: Επίσης σημαντικό, γιατί ανάλογα με το στυλ του τζιν -skinny, καμπάνα ή ψηλόμεσο-, αλλά και το δικό μας ύψος αλλάζει κι αυτό. 

3. Το ύφασμα: Αλλιώς εφαρμόζει ένα ελαστικό τζιν και αλλιώς ένα 100% βαμβακερό. 

5. Που τελειώνει η ζώνη του παντελονιού στη μέση; Ε, που τελειώνει; Η Audrey δε θέλει να κουμπώνει η ζώνη του παντελονιού κάτω από τον αφαλό, στο μπροστινό μέρος και πίσω, ιδανικά, σε ένα ύψος λίγο πάνω από την μέση. Το αποτέλεσμα αυτής της εφαρμογής είναι άκρως κολακευτικό. 

6. Συμβουλή: Να πλένετε πάντα τα τζιν από μέσα προς τα έξω. Έτσι δε θα αλλοιωθεί το χρώμα. 

 

Δείτε το αναλυτικό βίντεο με τις οδηγίες και στο τέλος μπορείτε να πάρετε ιδέες για κάποια outfit:

 

Φωτό:  EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS