Τα ψηλά και λεπτά τακούνια τα αγαπάμε και τα έχουμε φορέσει πολλές φορές στη ζωή μας, αλλά τώρα οι καιροί είναι «πονηροί» και απαιτούν τα βήματά μας να είναι γερά και σταθερά. Τα παπούτσια του Mad Max τα θυμόσαστε; Όχι, δεν έχουμε φτάσει στο ζοφερό μέλλον που παρουσιάζει η ταινία. Είμαστε, όμως, στη μετάβαση, ο παλιός κόσμος δίνει τη θέση του στον νέο, με τις δικές του αξίες, τις δικές του αρχές και τη δική του αντοχή και πείσμα. 

Η μόδα συνεπικουρεί. Ντύνει τις μέρες μας και τις νύχτες μας, διαμορφώνει την εικόνα και δίνει νέους στόχους. Μέσα σε αυτό το κλίμα των αλλαγών, τα παπούτσια αποκτούν όγκο, η σόλα διπλασιάζεται, τα ψηλά και λεπτά τακούνια δεν ταιριάζουν με την πορεία μας και το χοντροκομμένο γίνεται το νέο κομψό. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Οι μπότες που αγαπάμε φέτος λέγονται chunky boots, είναι εντυπωσιακές και βαριές, σίγουρες για τον εαυτό τους και ξεκάθαρες. Ταιριάζουν με όλα τα στυλ και όλα τα ντυσίματα αρκεί να τηρούμε τις ισορροπίες στο στάιλινγκ. 'Ετσι διαμορφώνονται νέοι κανόνες, οι οποίοι πατάνε με άνεση πάνω στις «ζόρικες» αυτές μπότες. 

  • Το γεγονός ότι έχουν όγκο δεν μας απαγορεύει να ντυθούμε με oversized φούτερ και πουλόβερ. Ίσα-ίσα που το αποτέλεσμα είναι εντελώς 2021. 
  • Τα θηλυκά φορέματα δημιουργούν μια υπέροχη αντίθεση με τις μπότες αυτές, τόσο που γίνονται καθημερινό ντύσιμο και εμμονή. 
  • Ειδικά με ένα oversized σακάκι το παραπάνω outfit μετατρέπεται στην απόλυτη «στολή» της εποχής.
  • Οι μίνι φούστες αναδεικνύουν υπέροχα τις χοντροκομμένες μπότες, το ίδιο και οι μίντι σε εβαζέ γραμμή.
  • Τα oversized παλτά το ίδιο. Είναι το πιο ταιριαστό πανωφόρι για αυτά τα παπούτσια. 
  • Τα λεπτά καλσόν αλλά και τα οπάκ έχουν τον πρώτο λόγο.
  • Οι φόρμες με λάστιχο στο κάτω μέρος είναι το ιδανικότερο παντελόνι για τις chunky boots. Τόσο για έξω όσο και για μέσα στο σπίτι.  

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΙΔΕΕΣ

 

*H κεντρική φωτό είναι από εδώ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

\

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS