Μπορεί η μόδα να κάνει κύκλους και πράγματα που είχαμε αγοράσει 10 χρόνια πριν να επανέρχονται δυναμικά και να φαντάζουν επίκαιρα και σχετικά σήμερα, παρόλα αυτά όλοι πλέον κατανοούμε ότι οι τάσεις πάνε κι έρχονται και αν θέλεις στα αλήθεια να αποκτήσεις κάποτε μία ντουλάπα από την οποία πραγματικά δεν θα λείπει τίποτα έχει έρθει η ώρα να αρχίσεις να επενδύεις σε πιο σωστές επιλογές. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση όπου «σωστό» βλέπε «διαχρονικό».

Μιλώντας για διαχρονικές επιλογές fashion blogger του βρετανικού Who What Wear Emma Spedding ανακάλυψε ένα στιλάτο, μάλλινο σακάκι σε αντρική γραμμή το οποίο θα παραμείνει στη γκαρνταρόμπα σου για μία ολόκληρη ζωή αφού ταιριάζει με τα πάντα, είναι ζεστό και παράλληλα πολύ βολικό χωρίς να κουβαλάει πάνω του τον όγκο και το βάρος ενός χοντρού παλτό.

Η Spedding εξηγεί πως οι ουδέτερες αποχρώσεις του παραπέμπουν έντονα στην αγγλική φινέτσα, αλλά την ίδια στιγμή μπορούν να συνδυαστούν σχεδόν με κάθε ρούχο που υπάρχει στην ντουλάπα της. Η ίδια προτείνει να το φορέσεις με εφαρμοστό τζιν και καφέ loafers για ένα αβίαστα στιλάτο, αλλά casual λουκ, ενώ επιμένει ότι το σακάκι ταιριάζει ακόμα και με κολάν.

Για την ιστορία να πούμε ότι η τάση με τα σακάκια σε ίσια γραμμή με έντονους ώμους που παραπέμπουν στη δεκαετία του '80 ξαναμπήκαν δυναμικά στις ζωές μας το 2017 χάρη στις πασαρέλες των οίκων Balenciaga και Céline για εκείνη τη χρονιά.

Η Emma Spedding με το συγκεκριμένο σακάκι:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

& Other Stories Oversized Wool Blazer (£165)

Δες το εδώ

Oversized Wool Blend Tailored Blazer €149

Δες το εδώ

& Other Stories Oversized Wool Blazer (£165)

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

TAGS