Στον κόσμο του Instagram υπάρχουν πολλά πρόσωπα που μπορούν να προσφέρουν στιλιστική έμπνευση: από τους σχεδιαστές, τους ενδυματολόγους - στιλίστες και τα μοντέλα μέχρι τις fashion bloggers, τις celebrities και τους φωτογράφους που καταγράφουν street style στιγμιότυπα. Στη λίστα έρχεται να προστεθεί μία ακόμα κατηγορία: αυτή των royals. 

Και μπορεί τα senior μέλη των βασιλικών οικογενειών (όπως Kate Middleton, Βασίλισσας Ράνια της Ιορδανίας, Βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας) να χρησιμοποιούν τα social media για να προωθήσουν τις πρωτοβουλίες και τα έργα τους - χωρίς, βεβαίως, αυτό να τις κάνει λιγότερο κομψές - ωστόσο υπάρχουν και εκείνες οι "γαλαζοαίματες" που χρειάζεται να εργαστούν  - κάποιες κι ως μοντέλα- και οι λογαριασμοί τους στο Instagram δεν είναι παρά το προσωπικό τους προφίλ μέσα από τα οποία μοιράζονται στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους. Και του στιλ τους. 

Από την ανιψιά της Πριγκίπισσας Diana, Lady Kitty Spencer, και την Lady Amelia Windsor, εγγονή του Εδουάρδος του Κεντ, ξαδέλφου της Βασίλισσας Ελισάβετ, τις κόρες της Πριγκίπισσας Stéphanie του Μονακό, Pauline Ducruet και Camille Gottlieb, την Ελληνίδα Μαρία- Ολυμπία και την Πριγκίπισσα Talita Natasha von Fürstenberg, εγγονή της Diane von Fürstenberg, αυτοί είναι οι πιο stylish royal Instagram λογαριασμοί που μπορείτε να ακολουθήσετε: 

Διαβάστε περισσότερα στο Harper's Bazaar

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: EPA/JULIAN SMITH NO ARCHIVING

TAGS