Εάν χρειαζόταν να δημιουργήσουμε μία λίστα με τα πιο κολακευτικά ρούχα της γκαρνταρόμπας μας, οι ψηλόμεσες wide leg παντελόνες θα κέρδιζαν σίγουρα μία από τις πρώτες θέσεις. Άνετες και πρακτικές, οι ψηλόμεσες παντελόνες πρωταγωνιστούν στις τάσεις της καλοκαιρινής μόδας, ακριβώς επειδή η loose γραμμή τους μας βοηθά να δημιουργήσουμε σικ σύνολα που μας κάνουν να νιώθουμε δροσερά ακόμα και τις ημέρες που έχει καύσωνα. Ένας ακόμα λόγος που τις ξεχωρίζουμε όμως είναι πως κολακεύουν τους περισσότερους τύπους σιλουέτας, τονίζουν τη μέση και μας κάνουν να φαινόμαστε λίγο πιο ψηλές. Επίσης, είναι ένα κομμάτια της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας που ταιριάζει σε πολλές, διαφορετικές περιστάσεις. Από το πρωί στο γραφείο και τα after office drinks στην πόλη μέχρι τις βραδινές μας εξόδους ή ακόμα και ένα επίσημο κάλεσμα όπως ο γάμος, μία ψηλόμεση παντελόνα μπορεί να λειτουργήσει ως κομμάτι-κλειδί για μία κομψή εμφάνιση.

Από το πρωί στο γραφείο και τα after office drinks στην πόλη μέχρι τις βραδινές μας εξόδους ή ακόμα και ένα επίσημο κάλεσμα όπως ο γάμος, μία ψηλόμεση παντελόνα μπορεί να λειτουργήσει ως κομμάτι-κλειδί για μία κομψή εμφάνιση.

Styling Tips

Στην ερώτηση "Ποια tops ταιριάζουν περισσότερο με τις ψηλόμεσες παντελόνες”, η απάντηση είναι σχεδόν όλα. Για ένα casual αποτέλεσμα, μπορούμε να τις συνδυάσουμε με τα κλασικά t-shirts ή tank tops, ενώ για μία βραδινή έξοδο συνδυάζονται άνετα με crop tops ή party tops που αναβαθμίζουν το sexiness μας. Το αέρινο combo που αγαπούν οι περισσότερες fashion experts όπως για τις ημέρες με υψηλή θερμοκρασία είναι παντελόνα με λινό πουκάμισο.

Διαβάστε περισσότερα στο Harper's Bazaar

Kεντρική φωτογραφία: iStock 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS