ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Οι «παγίδες» του στιλ: 5 κοινά λάθη στο ντύσιμο που κάνουν όλες οι γυναίκες

Αποφύγετέ τα και απογειώστε τις εμφανίσεις σας.

Οι «παγίδες» του στιλ: 5 κοινά λάθη στο ντύσιμο που κάνουν όλες οι γυναίκες

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο περιορισμένος χρόνος μας εμποδίζει να επιμεληθούμε σωστά τα καθημερινά outfits είτε για το γραφείο, είτε για τις καθημερινές υποχρεώσεις στην πόλη. Ακόμα και στις βραδινές και επίσημες εξόδους, ίσως να έχετε παρατηρήσει πως επιλέγετε συνέχεια μεταξύ μιας περιορισμένης γκάμας ρούχων, όχι απαραίτητα επειδή η γκαρνταρόμπα σας δεν είναι γεμάτη αλλά επειδή δεν δίνετε την απαιτούμενη προσοχή στο styling. Ο μαγικός κόσμος της μόδας είναι τόσο δημιουργικά συναρπαστικός, ακόμα και αν δεν έχετε υιοθετήσει κάθε τελευταία τάση που κυκλοφορεί. Μπορείτε να δείχνετε κομψές και περιποιημένες αποκτώντας ορισμένα μόνο fashion items, που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε το στιλ σας ή ακόμα και να μην ξοδέψετε απολύτως τίποτα, δοκιμάζοντας απλώς έξυπνους συνδυασμούς. Στην ουσία οι παρακάτω styling παγίδες αφαιρούν πόντους από τα look μας ενώ συχνά μας «αιχμαλωτίζουν» στην σκέψη του «δεν έχω τίποτα να βάλω».

Μπορείτε να δείχνετε κομψές και περιποιημένες αποκτώντας ορισμένα μόνο fashion items, που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε το στιλ σας ή ακόμα και να μην ξοδέψετε απολύτως τίποτα, δοκιμάζοντας απλώς έξυπνους συνδυασμούς. Στην ουσία οι παρακάτω styling παγίδες αφαιρούν πόντους από τα look μας ενώ συχνά μας «αιχμαλωτίζουν» στην σκέψη του «δεν έχω τίποτα να βάλω».

Αποφεύγετε συστηματικά τα χρώματα: Σε κάποιες περιπτώσεις συμβαίνει εσκεμμένα, όμως τις περισσότερες φορές απλά «καθησυχάζεστε» με safe επιλογές χρωμάτων, που αργά ή γρήγορα προκαλούν μονοτονία στο στιλ σας. Δοκιμάστε να προσθέσετε έντονα χρώματα στα καθημερινά looks σας. Αν σας φαίνεται απίστευτα τολμηρό, το μοβ πουλόβερ με το κίτρινο υφασμάτινο παντελόνι, προσθέστε μια μόνο χρωματιστή πινελιά στο σύνολο σας κάθε φορά. Μπορεί να είναι η τσάντα ή τα παπούτσια σε ένα, ολοκληρώνοντας αρμονικά το outfits σας.

Αγοράζετε πολλά ίδια κομμάτια: Σκεφτείτε πόσα μαύρα κοκτέιλ φορέματα έχετε στην ντουλάπα σας ή πόσα τζιν παντελόνια βρίσκονται στοιβαγμένα στα συρτάρια σας. Σίγουρα πολλά! Όσο βολικά και αν μοιάζουν κάποια κομμάτια για την καθημερινότητα σας, δεν χρειάζεται να επιλέγετε μόνο αυτά. Τολμήστε με νέες προσθήκες που ταιριάζουν πάντοτε στον χαρακτήρα σας, ώστε να μην μοιάζουν ξένα πάνω σας. Αν παρόλα αυτά δεν μπορείτε να αντισταθείτε στο επόμενο μαύρο φόρεμα που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας, συνδυάστε το με αναπάντεχους τρόπους, όπως φορώντας πουλόβερ από πάνω και combat boots.

Ξεχνάτε την σιλουέτα σας: Τα loose pants ή skinny jeans αποτελούν προτάσεις που κάθε γυναίκα οφείλει να έχει στην συλλογή της. Ωστόσο δεν πρέπει να περιορίζεστε μόνο σε αυτά. Αναδείξτε την σιλουέτα σας με ποικίλους τρόπους και τονίστε τα δυνατά σας σημεία με κομμάτια – κλειδιά που μπορείτε να φοράτε καθημερινά.

Τα φούτερ δεν είναι μόνο lounge wears: Την τελευταία διετία, το casual και cozy style, έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, κάνοντας τάση τα άνετα sportive σύνολα. Έτσι όλα τα hoodies που έχετε μέσα στην ντουλάπα σας είναι η ιδανική επιλογή για μια χαλαρή βόλτα στα μαγαζιά ακόμα και για ένα απογευματινό drink. Συνδυάστε τα με μακριά παλτό, denim πανωφόρια ακόμα και blazers.

Δεν αξιοποιείτε την δύναμη των αξεσουάρ: Γιατί είτε πρόκειται για μια statement τσάντα, είτε για ένα σετ λαμπερών κοσμημάτων, τα αξεσουάρ μπορούν να απογειώσουν τα looks σας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Μην παραλείπετε να φοράτε κοσμήματα καθημερινά, όπως δαχτυλίδια, διακριτικά κολιέ ή sparkling βραχιόλια, όταν το σύνολο σας μοιάζει «βαρετό». Η μπορντό ή η γαλάζια τσάντα που έχετε στην συλλογή σας ταιριάζει άψογα με το μονόχρωμο σύνολο σας.

Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ:

Κεντρική Φωτογραφία: Pixel Formula

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

17 Απρ 2024

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με το αλάνθαστο ανοιξιάτικο combo που χαρίζει σε κάθε γυναίκα φινέτσα

Ο chic συνδυασμός που επέλεξε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είναι ιδανικός για κάθε γυναίκα

16 Απρ 2024

Ο Malan Breton στην Athens Fashion Week: Το success story του πολυτάλαντου σχεδιαστή

Ο Malan Breton είναι ένας αυθεντικός celebrity της μόδας.

Περισσότερα από

Μόδα

16 Απρ 2024

Ελεονώρα Μελέτη: Πώς φόρεσε το total white κοστούμι

Η σικάτη εμφάνιση και οι δηλώσεις για την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές.

15 Απρ 2024

Τα πιο κομψά looks που μπορείς να κάνεις με τα hero-pieces της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας

Τα πιο stylish ανοιξιάτικα looks από τη νέα συλλογή της Calvin Klein

13 Απρ 2024

Γιάννα Αγγελοπούλου: Η σοφιστικέ εμφάνιση με γόβες και τσάντα Chanel

Η εμφάνιση της στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών μάς έδωσε έμπνευση.

13 Απρ 2024
12 Απρ 2024

Η Ελένη Πετρουλάκη με total white look: Η παντελόνα που έκανε τη διαφορά

Η εμφάνιση της fitness expert σε εγκαίνια έκθεσης στο φουαγιέ του Παλλάς

12 Απρ 2024

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Φόρεσε τα πιο μοντέρνα παπούτσια της άνοιξης

Με 70’s αισθητική και άνεση σε κάθε βήμα. Αυτά είναι τα παπούτσια που θα φοράς την φετινή άνοιξη.

11 Απρ 2024

Prada Galleria: Η εμβληματική τσάντα του οίκου επιστρέφει ανανεωμένη με έμπνευση από τη φύση

Η νέα εκδοχή της Prada Galleria είναι μία φρέσκια προσθήκη στη δημιουργική γκάμα του ιταλικού οίκου.

11 Απρ 2024

Η Μαρέβα Μητσοτάκη με λευκό σακάκι και sneakers στην εκδήλωση για τα "150 χρόνια Μεγάλη Βρετανία"

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έδωσε το παρών στην προβολή του ντοκιμαντέρ για τα "150 χρόνια Μεγάλη Βρετανία".

10 Απρ 2024

Η 77χρονη Άννα Μαρία κομψή με μπλε coat dress σε βραδινή έξοδο

Το κομψό φόρεμα έφερε την υπογραφή της ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, Celia Kritharioti.

10 Απρ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: Το κομψό styling trick που αναβαθμίζει ακόμη και το πιο απλό look

Το στιλιστικό trick που ακολούθησε η 63χρονη ηθοποιός.