Μία ευρύχωρη, στιλάτη day bag  είναι απαραίτητη για τις καθημερινές σου εμφανίσεις είτε πηγαίνεις στην δουλειά, είτε το παιδί σου βόλτα, είτε για καφέ. Χωράει τα πάντα από το βιβλίο σου μέχρι το τάπερ και διευκολύνει τόσο πολύ την καθημερινότητά σου, που δεν θέλεις να την αποχωριστείς ακόμη και όταν ο ήλιος δύσει.

Μπορεί να είναι φοβερά βολικές αλλά μην ξεχνάς πως  ο κάθε τύπος απευθύνεται σε διαφορετικές ανάγκες. Οι τσάντες bowling, οι τύπου βαρελάκια και οι totes εξυπηρετούν όσες κουβαλούν ογκώδη αντικείμενα μαζί τους όπως βιβλία, γεμάτα νεσεσέρ ή  tablet. Οι shopper είναι ιδανικές για να κουβαλας φακέλους και βιβλία μεγέθους Α4 χωρίς να τσαλακώνονται ενώ οι τσάντες ταχυδρόμου είναι οι αγαπημένες των “γυναικών- ζογκλέρ” που ενώ περπατάνε κρατάνε τον καφέ, μιλάνε στο κινητό και κουβαλάνε τις σακούλες με τα ψώνια.

Όσο για το χρώμα, επειδή μιλάμε για ένα basic κομμάτι το μαύρο, το άσπρο, το μπλε και οι γήινες αποχρώσεις θα σε εξυπηρετήσουν περισσότερο, αφού θα ταιριάζουν με τα περισσότερα ρούχα σου. Ωστόσο μπορείς να πειραματιστείς με το υλικό επιλέγοντας snake skin, ψάθα ή κάποιο ύφασμα με print. Εμείς πάντως σου βρήκαμε τις πιο stylish τσάντες της αγοράς για όλα τα γούστα όπου η τιμή τους δεν ξεπερνάει τα 50 ευρώ. Η επιλογή δική σου!     

Σε στυλ βαρελάκι- σάκος 

Δες το εδώ

Τσάντα σάκος ξύλο 39,99 €

 

Δες το εδώ

Satin Scarf O-Ring Bag €49

 

Σε στυλ Shopper

 

Δες το εδώ

Straw shopper 14,99 €

 Δες το εδώ

Εμπριμέ τσάντα tote 7,99 €

 

Σε στυλ ταχυδρόμου

Δες το εδώ

ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ IOLI ΠΛΕΚΤΟ ΣΧΕΔΙΟ 34,90 €

Δες το εδώ

ASOS DESIGN push lock satchel in croc €34.99

 

Κεντρική φωτογραφία

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS