Σα να μην έφτανε η πάγια δυσκολία που αντιμετωπίζει κάθε μέλλουσα νύφη στην προσπάθεια της να εντοπίζει το νυφικό που και θα την κολακεύει αλλά και θα ικανοποιεί το γούστο της, ένα άλλο κεφάλαιο σχετικό με την ημέρα του γάμου μοιάζει να προβληματίζει εξίσου όλες τις γυναίκες που είναι ένα βήμα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Ποιο είναι το ιδανικό παπούτσι για την μεγάλη μέρα; Αυτό που είναι και άνετο αλλά και εντυπωσιακό και, κυρίως, πρωτότυπο, αφού τα λευκά και τα ασημένια πέδιλα έχουν πια παίξει παντού

Φέτος λοιπόν ότι οι ενημερωμένες νύφες του εξωτερικού έχουν βρει φέτος το απόλυτο χρώμα με το οποίο θέλουν να αντικαστήσουν την λευκή κλασική γόβα κι αυτό δεν είναι άλλο από το χρώμα που επικράτησε σχεδόν παντού τον χειμώνα που μας πέρασε. Το σάλμον.

Είτε σε ύφασμα, είτε σε βελούδο, είτε σε σατέν η νεά τάση που θέλει τα νυφικά παπούτσια να έχουν την απαλή πορτοκαλορόζ απόχρωση του σολομού μοιάζει να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και να δίνει στο συνολικότερο νυφικό λουκ μία διαφορετική νότα από τα total white  που έχουμε συνηθίσει. 

Δες το εδώ

Milaa - Light Pink by ALDO $90

Δες το εδώ

Clarita Tie Wrap Sandals by ALEXANDRE BIRMAN $595

Δες το εδώ

HARVYY HEELS by Dolce Vita $130

Δες το εδώ

GONZO-V by Steve Madden $69.98

 

TAGS