Αγαπάτε τα πάνινα παπούτσια και αγαπάτε και τις μπαλαρίνες, σωστά; Σωστά. Τι γίνεται, όμως, με ένα υβρίδιο παπουτσιού μεταξύ αυτών των δύο; Κι ενώ όλα όλα δείχνουν ότι αυτοί οι δύο ξεχωριστοί τύποι παπουτσιών δεν μπορεί να γίνουν ένα ο Marco de Vincenzo το κατάφερε. Κάνοντας μια μικρή περιήγηση στο Ίντερνετ, εντοπίσαμε αυτά τα ξεχωριστά "ότι να 'ναι μπαλαρίνας" και αισθανθήκαμε υποχρεωμένοι να το μοιραστούμε σαν είδηση, γιατί ενώ δεν είναι για όλους τους τύπους γυναικών, πρέπει να παραδεχτείτε ότι υπάρχουν κάποιες που θα τις συγκινήσουν. Ίσως. 

Τα παπούτσια έχουν το ξεχωριστό «βλέμμα» μιας επίπεδης μπαλαρίνας, αλλά το πάνινο, με κορδόνια, επάνω μέρος δίνει τη σταθερότητα και την άνεση που προσφέρουν τα αθλητικά παπούτσια. Δύο σε ένα, όχι απαραίτητα νοικοκυρεμένα. Επιπλέον, η όλη εικόνα δημιουργεί ένα σύνολο που δύσκολα μπορεί να γίνει αποδεκτό από τη μέση καταναλώτρια. Σα να βρήκε από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Σαν να έχει ήδη πατήσει στο φεγγάρι αυτό το παπούτσι.

Εσείς θα τολμούσατε να τα φορέσετε; Εάν η απάντηση είναι ναι, μην διστάσετε να το αγοράσετε από τη διεύθυνση που σας δίνουμε παρακάτω. Εάν η απάντηση είναι όχι, τότε έχουμε κάποιες πιο τυπικές μπαλαρινέ επιλογές εάν επιθυμείτε να προσπαθήσετε να εντάξετε την επόμενη μεγάλη τάση, την «πειραγμένη μπαλαρίνα» στη ντουλάπα σας. Ιδού. 

Δείτε το εδώ

MARCO DE VINCENZO Ballet high-top satin and leather trainers $645

Δείτε το εδώ

MARCO DE VINCENZO Ballet high-top canvas and leather trainers $569

+ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ «ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΕΣ ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ» 

Δείτε το εδώ

ZARA ΔΕΤΗ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΑΠΟ ΒΕΛΟΥΔΟ ΜΕ ΜΠΡΟΚΑΡ 25,95 EUR

Δείτε το εδώ

Lace-Up Ballerina Flat MIU MIU EUR 605.32

Δείτε το εδώ

Stuart Weitzman Bolshoi Napa Ballerina Flat NOW: $187.00

 

TAGS