Η Audrey Coyne είναι μία fashion vlogger με μισό εκατομμύριο συνδρομητές στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube. Στα δύο βίντεο που ακολουθούν δίνουν μερικές πολύ χρήσιμες, στιλιστικές συμβουλές που μπορούν να μεταμορφώσουν σημαντικά την εμφάνιση μίας γυναίκας, χωρίς ιδιαίτερο κόπο και χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουμε απαραίτητα μεγάλα χρηματικά ποσά.

Είναι εκείνες οι συμβουλές στις οποίες δεν πάει εύκολα το μυαλό μας, αλλά τελικά καταλήγουν να αλλάζουν απόλυτα ένα λουκ από τη στιγμή που θα αρχίζουμε τα τις εφαρμόζουμε. Όπως λέει η Coyne, δεν σημαίνει ότι κάποια που δεν εφαρμοζεί τα παρακάτω βήματα στην καθημερινότητα της δεν μπορεί να είναι στιλάτη, ωστόσο. αν μία γυναίκα αποφασίσει να τα υιοθετήσει θα δει αμέσως τη διαφορά σε κάθε outfit.

  •  Βρείτε το πραγματικά σωστό σουτιέν για το στήθος σας

Συνήθως όταν ντυνόμαστε το μοναδικό πράγμα που λαμβάνουμε υπόψιν μας είναι τα ρούχα, αλλά τα εσώρουχα παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο στο πόσο στιλάτα ντυμόμαστε και στο πόσο όμορφες δείχνουμε μέσα σε ένα outfit.  Το πρώτο βήμα για να ντυθούμε πιο σωστά, λοιπόν, είναι να βρούμε το σουτιέν που ταιριάζει πραγματικά στο στήθος μας. Η Audrey Coyne η οποία δούλευε στο τμήμα εσωρούχων ενός μεγάλου πολυκαταστήματος όταν ήταν φοιτήτρια γνωρίζει άλλα τα μικρά πράγματα που πρέπει να προσέξει μία γυναίκα πριν αγοράσει καινούργιο σουτιέν και τα παρουσιάζει αναλυτικά στο πρώτο από τα δύο βίντεο που ακολουθούν. Άρχισε μετρώντας την αληθινή διάμετρο του στήθοθς σου με τον τρόπο που δείχνει η  Coyne και αναζήτησε το κατάλληλο νούμερο, σύμφωνα με τις αναλογίες που δίνει στο βίντεο. 

  • Μην φοράτε λευκά εσώρουχα κάτω από λευκά ρούχα.

Αντίθετα επιλέξτε το μπεζ ή κάποια άλλη πολύ ουδέτερη απόχρωση που δεν φαίνεται και δεν διαγράφεται. 

  • Για να πετύχετε το σωστό μέγεθος στα ρούχα σας (ειδικά στα λευκά ρούχα) αγοράστε ένα νούμερο μεγαλύτερο και προσαρμόστε το με τη βοήθεια μίας μοδίστρας πάνω στο σώμα σας.

Έτσι τα ρούχα σας δεν θα δείχνουν ποτέ ενοχλητικά κολλητά πάνω σας, κάτι που συχνά μπορεί να είναι αντιαισθητικό. Κυρίως με τα λευκά πουκάμισα ή τα λευκά παντελόνια το παραπάνω tip κάνει όλη την διαφορά.

  • Aνακαλύψτε το τρικ που θα σε κάνει να δείχνεις πάντα πιο ψηλή

Σύμφωνα με την Coyne, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να διαλέξουμε ένα ζευγάρι παπούτσι που δένουν απόλυτα με το χρώμα του δέρματος μας και να το συνδυάσουμε με ένα ψηλόμεσο παντελόνι  ή μία ψηλόμεση φούστα. 

  • Δουλέψτε πιο σωστά τους αρμονικούς χρωματικούς συνδυασμούς

Για να το πετύχετε αυτό ρίξτε μία ματιά στον τρόπο που διαχωρίζονται τα χρώματα, σε ψυχρά και θερμά. Η Coyne παρουσιάζει βήμα-βήμα τους σωστούς συνδυασμούς για να εκμεταλλευτούμε καλύτερο το περιεχόμενο της ντουλάπας μας.

Δείτε περισσότερες στιλιστικές συβουλές στα δύο βίντεο που ακολουθούν:

 

 

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS