Οι πιο κομψές κυρίες στον κόσμο, οι γιαγιάδες του Μιλάνου, που αποδεικνύουν με κάθε εμφάνισή τους ότι το στιλ δεν έχει ηλικία, διαθέτουν πλέον τον δικό τους λογαριασμό στο Instagram με το όνομα @Sciuraglam: δημιουργία ενός νεαρού φοιτητή οδοντιατρικής ονόματι Άντζελο, που έχει επιλέξει να κρατήσει την ανωνυμία του.

«Απλά ερωτεύτηκα αυτές τις γυναίκες-ινδάλματα» είπε πρόσφατα ο Άντζελο στη Vogue. Ο σπουδαστής άρχισε να φωτογραφίζει τις γιαγιάδες του Μιλάνου εντυπωσιασμένος από τον τρόπο ζωής τους και να δείχνει τις εικόνες στους φίλους του. «Πηγαίνουν στο μπακάλικο φορώντας Gucci ή Prada» πρόσθεσε ο ίδιος. Ωστόσο, δεν είναι τόσο τα λαμπερά brands το κριτήριο που κάνει τον Άντζελο να επιλέγει μια κυρία για μοντέλο, αλλά η «εσωτερική ομορφιά της» σύμφωνα με τον Άντζελο. «Επίσης πρέπει να φοράει κάτι που θα φορούσα κι εγώ αν ήμουν γυναίκα».

Ο Άντζελο αποφάσισε να ονομάσει τον λογαριασμό του Sciuraglam από τις λέξεις glam και Sciura (που στη μιλανέζικη διάλεκτο σημαίνει «πλούσια γυναίκα»). Οργάνωσε καλύτερα τις φωτογραφικές εξορμήσεις του εντοπίζοντας τα στέκια των εύπορων γιαγιάδων του Μιλάνου και πηγαίνοντας εκεί για να βρίσκει νέες μούσες. Ο αριθμός των followers και των likes άρχισε να αυξάνεται. Απογειώθηκε όμως όταν ο λογαριασμός του ανακαλύφθηκε από την Ιταλίδα influencer Gilda Ambrosio. Σήμερα ο Άντζελο έχει σχεδόν 150 χιλιάδες followers και παρόλο που δεν έχει αφήσει τις σπουδές οδοντιατρικής, σκέφτεται σοβαρά να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στη φωτογραφία.

Δείτε παρακάτω τις γιαγιάδες του Μιλάνου στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS