Απ' ότι φαίνεται ήρθε η ώρα να βάλουμε το shacket στη ζωή μας και στην γκαρνταρόμπα μας. Για όσους δεν έχουν ακούσει ξανά τη συγκεκριμένη λέξη, μιλάμε για ένα λιγάκι φαρδύ πανωφόρι το οποίο αποτελεί συνδυασμό ενός πουκαμίσου και ενός τζάκετ. Ένα δηλαδή υβριδικό ρούχο που μοιάζει πολύ χαλαρό, πολύ κουλ και πολύ στιλάτο. 

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι οι περισσότερες influencers που ξεχωρίζουν αυτή τη στιγμή στο ίνσταγκραμ το έχουν υιοθετήσει σε αμέτρητες εμφανίσεις τους. Βέβαια υπάρχει ακόμα ένας πραγματικά πρακτικός λόγος που το shacket «απειλεί» να μπει δυναμικά στις ζωές ακόμα και όσων δεν είχαν ιδέα για την ύπαρξη του. Το γεγονός ότι, σύμφωνα με τις fashion editors, αποτελεί το τέλειο κομμάτι για layering τις κρύες ημέρες του χειμώνα, αλλά και στη μεταβατική περίοδο όπου οι χαμηλές θερμοκρασίες θα δώσουν σταδιακά την θέση τους στην άνοιξη. 

Το συγκεκριμένο item ξέρει αληθινά πώς να μεταμορφώνεται. Δείχνει πάρα πολύ φρέσκο όταν το δεις κουμπωμένο μέχρι πάνω, σαν πουκάμισο, αλλά και αναπάντεχα κουλ όταν το κοιτάξεις ξεκούμπωτο, φορεμένο σαν μπουφάν. Και το καλύτερο; Είναι ένα πολύ εύκολο ρούχο που κολακεύει κάθε σωματότυπο και μπορεί να ενταχθεί σε κάθε λουκ.

Μία ματιά στο ίνσταγκραμ θα σε πείσει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Δες το εδώ

Mango Checkered Wool-Blend Jacket ( $150) $70

Δες το εδώ

 

& Other Stories Topstitched Wool Blend Jacket ($179)

Δες το εδώ

& Other Stories Wool Blend Belted Overshirt Jacket ($219)

Δες το εδώ

Oversized Shirt Jacket, Η&Μ, $49.99

Δες το εδώ

Frankie Shop Padded Leather Shoulder Jacket ($245)

 

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS