Η υπεροχή του γαλλικού στυλ είναι αδιαμφισβήτητη. Αλλά παρόλο που συχνά - σε περιοδικά και blogs - γίνεται λόγος για τα τζιν που επιλέγουν, τα jackets τους ή τα ακαταμάχητα ψάθινα καλαθάκια που λατρεύουν να κρατάνε, το τι τους αρέσουν να φοράνε κάτω από τα ρούχα τους παραμένει για πολλούς ένα μυστήριο. 

Το μοντέλο της Victoria's Secret, Camile Rowe, ωστόσο, έκανε αποκαλύψεις και παραδέχθηκε πως το ένα εσώρουχο που αγαπάει περισσότερο απ'όλα η ίδια αλλά και οι περισσότερες Γαλλίδες φίλες της δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτό που θα περίμεναν οι περισσότερες γυναίκες. 

«Συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού οι περισσότερες Γαλλίδες που ξέρω λατρεύουν ένα και μόνο εσώρουχο και δεν το αλλάζουν με τίποτα. Αυτό είναι το μεγάλο, άνετο, βαμβακερό κιλοτάκι 3/4,» δηλώνει περήφανα η Rowe. Ναι, μοιάζει να είναι αλήθεια. Το εσώρουχο που εσύ φοράς επίτηδες όταν, για παράδειγμα, δεν θέλεις να μπεις στον πειρασμό να κάνεις σεξ με κάποιον στα πρώτα ραντεβού για τις πιο στιλάτες γυναίκες του πλανήτη είναι το απόλυτο must.

Μάλιστα η Rowe δεν ντρέπεται να παραδεχθεί πως δεν έχει αλλάξει στυλ εσωρούχων από τότε που ήταν 8 χρονών και υποστηρίζει πως τα κιλοτάκια των 3/4 δεν είναι μόνο πιο άνετα απ' όλα τα υπόλοιπα αλλά και πολύ πιο κουλ, σέξι και ανεπιτήδευτα απ' οτιδήποτε άλλο.

Δες το εδώ

Calvin Klein Underwear Modern Cotton Bikini $10.99

Δες το εδώ

Skin Organic Cotton Boyshorts GBP 22.80

Δες το εδώ

Wood Wood Cali Slips in Camel $21.99

Δες το εδώ

Σλιπ hipster micro soft,OYSHO, 7.99 €

Δες το εδώ

Κλασικό σλιπ μοντάλ, ΟYSHO, 6.99 €

Δες το εδώ

Βαμβακερό σλιπ basic, OYSHO, 5.99 €

 

 

 

 

 

TAGS