Η πιο δημοφιλής στον κόσμο οικονομική αλυσίδα καταστημάτων έχει τα πάντα στην γκάμα της, ακόμα και καλλυντικά, ωστόσο κάποια ρούχα και αξεσουάρ οι fashion editors αποφεύγουν να τα αγοράσουν από τα Zara. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα τα αποφύγεις απαραίτητα κι εσύ – σε πολλές περιπτώσεις είναι υποκειμενικό το θέμα – αλλά όταν πρόκειται για ποιότητα και ντιζάιν, καλό είναι να έχεις το νου σου. Για ποιες αγορές λοιπόν στρέφονται σε άλλα brands, ακόμα και αν οι τιμές τους είναι λιγότερο προσιτές;

Τι δεν αγοράζουν οι fashion editors από τα Zara

Τζιν παντελόνια: «Συχνά ανακαλύπτω ότι κάπου στην πορεία χάνουν τη φόρμα τους. Από την άλλη, εκτιμώ τα μίντι φορέματα των Zara. Πάντα καταλήγω να αγοράζω τόνους από αυτά και να τα φοράω τη μία σεζόν μετά την άλλη. Φυσικά, υπάρχουν και πολλά φορέματα που θέλω να αγοράσω από τη συλλογή 2020», Alyss Bowen, social media editor.

Κοσμήματα: «Στη ζωή μου έχω ξοδέψει πολλά χρήματα σε κοσμήματα από τα Zara - όπως μεγάλα σκουλαρίκια, statement αξεσουάρ μαλλιών και κολιέ – αλλά νομίζω ότι είναι καλύτερο να αγοράζω υψηλότερης ποιότητας, πιο διακριτικά κοσμήματα που θα φοράω για πολλά χρόνια, οπότε προσπαθώ να αποφεύγω εκείνα που καθορίζονται υπερβολικά από τις τάσεις. Προτιμώ να αγοράζω μπλούζες, φορέματα με τυπώματα και μπλέιζερ από τα Zara, τα τελευταία από τα οποία αποδεικνύονται απίστευτα δυνατά σε αυτή τη σεζόν», Emma Spedding, editor.

Μαγιό: «Ειλικρινά, υπάρχουν ελάχιστα πράγματα που δεν αγοράζω από τα Zara - το μοναδικό που μπορώ να σκεφτώ είναι τα μαγιό, που σπάνια αγοράζω από οποιαδήποτε οικονομική αλυσίδα. Λόγω του μεγάλου μπούστου μου, τα μαγιό Zara είναι απαγορευτικά καθώς υστερούν σε υποστήριξη. Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, δεν μπορώ να αντισταθώ στα κάρντιγκαν του brand», Maxine Eggenberger, editor.

Δες τρία κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Καρό μπλέιζερ, www.zara.com, 59,95 EUR

Δες το εδώ

Εμπριμέ μίντι φόρεμα, www.zara.com, 39,95 EUR

Δες το εδώ

Ζακέτα με λουλούδια κροσέ, www.zara.com, 29,95 EUR

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS